Thule

Kom närmare världen med multisportvagnar, takräcken och lasthållare från Thule. Sedan starten 1942 har Thule haft ett mål i sikte - att hjälpa dig transportera allt som är viktigt för dig på ett säkert och smidigt sätt. Oavsett om du bor i storstan eller på en gård på landet, ska det inte stoppa dig från att ta vara på din passion och leva ett aktivt liv. Thule erbjuder mängder av smarta transportlösningar för att kunna ta med barnen, cykeln, kajaken eller skidorna på äventyret.

“Bring your bike. Bring your skis. Bring your gear. Bring your kids. Bring your passion. Bring your life.

Produkter

1195 kr877 kr
1395 kr1023 kr
  Thule UpRide
  1895 kr
   Thule VeloSpace XT 2
   5995 kr5385 kr
    Thule VeloSpace XT 3
    6995 kr6815 kr

    Thule - Smart transport av cykel, kajak & skidor


    Thule är ett svenskt varumärke som grundades 1942. Sedan starten har målet varit att leverera smarta, säkra och smidiga transportlösningar för att enkelt kunna ta med barnen, cykeln, kajaken eller skidorna på äventyret. 

    Thules produkter testas alltid till max för att du ska slippa oroa dig, och istället bara kunna fokusera på att leva ut din passion. För att garantera att produkterna håller högsta möjliga standard vad gäller funktion och säkerhet testas allt vid Thule Test Center™. Produkterna testas enligt Thule Test Program, vilket innefattar 25 egna Thule-standarder som överträffar de aktuella ISO-standarderna. Här görs omfattande tester, t.ex. stöt- och krock, materialutmattning, arktisk kyla, vattentäthet, ökenhetta och falltålighet. Utöver detta proffstestas alla produkter till bristningsgränsen av Thule Crew, som använder produkterna ute i verkligheten varje dag.

    De produkter som du kan köpa från Thule är med andra ord de tuffaste av de tuffaste som klarat sig igenom allt. Här slinker ingenting annat igenom. 

    Laddar…