25% rabatt på jackor & byxor
KOD: JP25
Se villkor.
Sorel

Sorel grundades år 1962 och har sedan starten haft en passion för att ständigt överträffa dina förväntningar när det kommer till pålitliga skor för alla väder. Enligt Sorel ska du inte behöva välja mellan stil och funktion när det regnar eller snöar ute – att skydda sina fötter ska inte vara på bekostnad av ditt personliga uttryck. Med ett trendigt och kreativt förhållningssätt, och fokus på bekvämlighet och funktionell design, skapar de snygga skor för dam, herr och barn som håller fötterna varma och torra året runt.

-39%
/images/product/medium/76499.jpg
CamelBrownNatural
True
-33%
/images/product/medium/70536.jpg
Buff
True
-18%
/images/product/medium/65683.jpg
False
-44%
/images/product/medium/76500.jpg
False
/images/product/medium/76498.jpg
False
-57%
/images/product/medium/47763.jpg
False
Sorel Out N About Plus Tall Women - En vattentät vinterkänga till dam från Sorel.
-59%
/images/product/medium/25113.jpg
Coal
True
Sorel W's 1964 Pac 2 - Vinterkänga för damer
-57%
/images/product/medium/47759.jpg
False
Sorel Whistler Mid Women - Vinterkängor för damer
/images/product/medium/70537.jpg
False

Sorel

Sorel grundades 1962 och har sedan dess bevisat att inget väder är för tufft för äventyr! Deras skor bidrar till att hålla fukten borta även under regn och snöstorm. Detta är skohantverk när det är som bäst. Sorel har i flera avseenden varit föregångare när det kommer till kängor och stövlar med hög kvalitet rakt igenom. Företagets produktlinje talar helt emot vår tids slit och släng-samhälle. Tvärtom är de utformade för att hålla år efter år ifall de tas omhand. Sorel förknippas med moderna och rejäla skor som inte faller offer för snabbt flyende trender. De är klassiska i sin design och blir sällan omoderna, vilket är en av anledningarna till att Sorel blivit populära! De bidrar till helhetsupplevelsen även när vädret biter och de håller över tid. Enkelt uttryckt: Trender kommer och går, men Sorel består!

Sorel är ett kanadensiskt företag med ett klimat som på sätt och vis kan liknas vid vårt nordiska. Detta kan vara en av orsakerna till deras popularitet. Skorna är oftast utformade för att hantera både fukt och kalla temperaturer. I allmänhet genom att ha skinn ovantill och gummi nedtill vilket ger en sko som verkligen håller värmen samtidigt som den håller fötterna torra. Detta är en perfekt vintersko!

Sorel ser till att uppdatera och förbättra sina skor hela tiden. Därför använder man ofta nya material som tas fram i branschen. År 2000 blev Sorel en del av Columbia Sportswear vilket innebar en förändring gällande urval. Man erbjuder nu inte bara vinterskor, även om dessa än idag står i fokus. Man kan numera också köpa innetofflor samt skor för vardag och en aktiv livsstil. Storlekarna passar för både barn, kvinnor och män. Målgruppen har därmed växt ytterligare. Deras innetofflor har blivit populära i Sverige och tillverkas i skinn, textil samt varmt foder. Precis som övriga skor från detta varumärke håller de under lång tid och är värda en investering.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…