20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.
Reima

-16%
-70%
-15%
-15%
-16%
-15%
-70%
-70% Reima Proxima är ett par täckbyxor för barn
-70%
-16%
-30%
-30%
-15%
-70% Reima Tuittu är en varm mössa för babyn
-70%
-34%
-34%
-70%
-70%
-70%
-34%
-33%
-15%
-40% Reima Regor är en skidjacka för barn
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Reima

Reimas filosofi handlar om att alla barn ska kunna röra sig obehindrat och att alla barn ska kunna leka fritt oavsett väderlek. De tar fram produkter för barn som underlättar deras utomhuslek så att alla barn kan vara ute och ta vara på den glädje och spänning som utomhuslek faktiskt ger ett barn. Reima står för både funktionalitet, säkerhet, tillförlitlighet och innovation vilka bidrar till glädje och inspirerar.

Barnkläderna från Reima är förstklassiga på alla sätt och sortimentet präglas av härliga färger. Grundidén när företaget under 1940- talet tog klivet in i barnklädesbranschen var att tillverka förstklassiga barnkläder som var prisvärda. Detta var en tid då ekonomin var svår och barnkläder för många var allt för dyrt. Reima har ända sedan de började med tillverkning av barnkläder sett till att tillhandahålla barnkläder som fokuserar på barnens välmående. Att tillverka kläder som är hållbara är viktigt i Reimas filosofi då det handlar om att både värna om barnen, miljön och ekonomin. Att hålla bra kvalitet innebär en längre livslängd för plaggen, och att man ärmed kan spara pengar och resurser.

Alla produkter tillverkas i Finland. Både modeller och mönster skapas i fabriken i Kankaanpää. Reima är ett företag där alla som arbetar för företaget är noggranna med att hålla ordning på hela produktionskedjan så att allting går rätt till från idé till färdig produkt. I fabriken genomgår produkterna omfattande labbtester för säkerställning av optimal funktionalitet, komfort och hållbarhet.

Reima tar sitt ansvar genom hållbar design där man ser till att göra produkterna så hållbara som möjligt. Reima väljer designlösningar och material med stor omsorg för minsta möjliga klimatpåverkan och de samlar in, återvinner och återanvänder gamla produkter på ett strukturerat sätt.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…