Alla varumärkenKlättermusen
Klättermusen

Klättermusen har sin bas i Åre där närheten till fjäll, vatten och skog inneburit bästa förutsättningar för produktutveckling. Du kan lita på att deras jackor, byxor och ryggsäckar kommer hålla genom både stormande vindar och skyfall, utan att kompromissa om varken komfort eller design. För Klättermusen har det sedan start varit en självklarhet att minimera produktionens miljöpåverkan. De använder sig av återvunna material i stor utsträckning och miljötänket går som en röd tråd genom hela produktionskedjan. Resultatet blir något högkvalitativt och hållbart som du kommer vilja ta med på alla äventyr framöver.  

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 6

Klättermusen

Ett trevligt, och väldigt uppskattat, initiativ från Klättermusen är att de sätter etiketter på sina produkter. Dessa fungerar som en slags pant. Man kan lämna in en förbrukad väska eller annan produkt hos en återförsäljare och på så vis skaffa sig en ny. Klättermusen arbetar ständigt med sin ekoprofil och man menar att just detta är en viktig del av Klättermusens själ. 

På Klättermusen är man noga med att betona vikten av att hitta sin egen nisch framför att vara lagom. Vad står då Klättermusen för? Miljömässigt riktiga produkter, funktionalitet före trender som ändå bara kommer och går, hög kvalitet och exklusivitet. Klättermusen är ett företag som tillhandahåller produkter för friluftsmänniskan i första hand. Då Klättermusen har vunnit ett flertal priser för sina produkter kan man utan tvekan dra slutsatsen att de gör detta bra. De kläder och ryggsäckar man tillverkar ska klara av ett krävande och strapatsrikt friluftsliv. Det är med andra ord inga produkter som man ska gå runt och flanera i. 

Miljötänket går som en röd tråd genom Klättermusen produktionskedja. Ett bra exempel på detta är att man återanvänder polyamid från gamla fiskenät och mattor som sedan används som material i Klättermusens ryggsäckar och väskor.

Klättermusen säljer sina produkter främst till friluftsmänniskor. Man har dock under senare år sett en ökad försäljning också till andra miljömedvetna personer. Dessa kunder söker vardagskläder och varor som tillverkats miljövänligt.

Populära varumärken

Laddar…