Maxa rabatten!
10% extra rabatt på redan sänkta priser* | Kod: XMAS10
25% rabatt på ordinarie priser* | Kod: XMAS25
Skhoop

-23% Skhoop Alaska Long Down Skirt - En varm täckkjol i dun till dam från Skhoop!
-23%
-23%
-20%
-20%
-23%
-20%
-26% Skhoop Long Down Jacket - En varm dunkappa till dam från SKHOOP!
-23%
-23%
-31%
-55% Skhoop Mini Down Skirt - En varm dunkjol till dam från SKHOOP!
-59%
-26%
-57%
-27%
-34%
-67% Skhoop Gretchen WS Skirt
-62% Skhoop Supreme T Short Skirt
-34%
-57% Skhoop Sandy Short Skirt - En sportig täckkjol till dam från SKHOOP!
-50%
-34%
-57%
-34%
-57%
-55% Skhoop Summer Short Skirt
-57% Skhoop Mini Skirt - En varm täckkjol till dam från SKHOOP!
-59%

Skhoop

Skhoop – The Original Skirt Company grundades 1999 i Åre av Sissi Kewenter. Idén till de täckkjolar företaget erbjuder kom till följd av grundarens eget behov. Hon ville ha en kjol som kunde värma rumpa och lår i det kalla Åre. Med den täckkjol som idag är ett vanligt inslag bland kvinnor i backen, på hästryggen, under cykelturen och löprundan, hittade man en värmande lösning. Både smart, lättanvänd och funktionell oavsett vad för slags aktivitet man kan tänkas vara intresserad av.

Tanken bakom Skhoop är att detta ska vara ett självklart val för den aktiva kvinnan oavsett aktivitet. Detta har den blivit bland en mängd kvinnor världen över då Skhoop säljs både i Sverige och i ett flertal andra europeiska länder, i USA och även i Kanada. Täckkjolen passar för alla som vill ha en enkel lösning när det är kallt ute och med en kjol från Skhoop blir de kalla vinterdagarna enklare. Skhoop tar fram sina kollektioner med kjolen helt i centrum och allting annat i kollektionen kan enkelt och på ett snyggt sätt kombineras med kjolarna.

Skhoop tillverkar kjolar i Åre vilket är en perfekt plats för att testa produkterna. Det är även en perfekt plats att testa de produkter som är tänkta att användas när det är varmare ute. Då Skhoop har vidareutvecklats från att endast tillverka produkter för de kallare månaderna till att inkludera produkter även för sommarhalvåret, är testplatsen perfekt.

Kjolarna som tillverkade i starten av företagets historia var tänkta att användas främst vid mer stillsamma aktiviteter som exempelvis promenader, men idag har man breddat användningsområdet. Nu till att även inkludera kjolar för de mer aktiva kvinnorna. Skhoop kan därmed sägas ha en kjol för varje kvinna i sin kollektion.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…