20% rabatt på tröjor & jackor!
Kod: JS20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-03-08.
 » 
Nokian

-25%
-25%

Nokian

Nokian är ett finskt varumärke som sålt högkvalitativa gummistövlar speciellt anpassade för det nordiska klimatet sedan hundra år tillbaka i tiden. Nokian startade 1898 i Helsingfors, men flyttades senare till staden Nokia vilken har gett dem deras nuvarande namn. Denna långa erfarenhet har gjort att deras gummistövlar inte bara är av högsta kvalitet. De är också riktiga klassiker bland nordiska outdoorfantaster.

Stövlarna är välkända för att stå emot kyla och väta. Dessutom ger de foten ett stadigt stöd på både plan mark och i terräng vilket gör att Nokian används i ett flertal olika situationer. Stövlar från detta varumärke tillverkas i 100 % naturgummi vilket ger fantastisk passform. De är även försedda med rejäla och stadiga sulor för att skydda och värma. Ett par Nokian stövlar gör vilket outdooräventyr som helst lite enklare, tryggare och mer behagligt.

Då Nokian har lång erfarenhet av att tillverka stövlar som ska passa för den nordiska vintern, finns det flera olika sorters isolering som gör att man inte behöver frysa oavsett årstid. Att kunna ha gummistövlar som klarar även lite kallare dagar under året är välkommet bland alla som tycker om outdoor- och friluftsliv. Den modell som kallas Tuura är Nokians storsäljare. Denna stövel är varmfodrad med fast filtfoder. Tuura har dubb och ett spår på dess yttre sula gör att de passar även för skidbindning.

Med Nokian Footwear är man säker på att ha rätt stövel oavsett om det är vandring, jakt, trädgårdsarbete, svampplockning eller andra utflykter man ska ut på. Nokian har stövlar som passar för en mängd olika ändamål och storlekar. Du kan dessutom beställa Nokian stövlar till hela familjen.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…