150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.
Röjk

Röjk är ett svenskt varumärke som skapar snygga, komfortabla och funktionella friluftskläder. Företaget har funnits sedan 2010 och de har bland annat vunnit priset för bästa design och innovation på ”Innovation for Extremes Award” i Lancaster. Röjk har även vunnit ”Scandinavian Outdoor Award Overall Winner” och ”Scandinavian Outdoor for Extremes Award”.

Att Röjk vinner många priser och utmärkelser är inte konstigt då detta är ett varumärke som andas innovation. Deras produkter är supertekniska och har satt en helt egen standard för ett utbud som bär smakfull design. En av förklaringarna till de många framgångarna kan ha att göra med företagets mod att vända på begreppen för att hitta tomrummen i det befintliga utbudet.

-53%
/images/product/medium/39850.jpg
False
Röjk W's Rover Pants
-53%
/images/product/medium/39846.jpg
False
Röjk W's Badland Jacket

Röjk

Röjk fokuserar både på innovation, design och på funktion på ett sätt som gör att deras produkter har allt det man kan önska av friluftsprodukter. Det allra första plagget, Tvister Helmet Hood, tillverkades hemma hos grundaren Jan-Fahrenheit Betros mormor. Här användes det unika fleece materialet Tvister Fabric. Redan året efter vann man pris för design och innovation i England.

Röjk är en framgångssaga där allting föll på plats direkt. Framgången har fortsatt och Röjk är definitivt ett varumärke att räkna med inom outdoor- och friluftsliv trots att de än så länge är relativt unga i jämförelse med många andra välkända varumärken. Tvister Fabric som kommit att bli ett av Röjks signum, är världens första halvlagers isolering. Detta fleecetyg utvecklades för att snabbt kunna transportera bort fukt samtidigt som det skulle vara lättviktigt. Tvister Fabric är idag vad man hoppades – perfekt och alldeles lagom vad gäller att hålla bäraren varm och torr.

Snygga kläder i härliga färgkombinationer, funktionella material samt praktiska plagg både för friluftsliv och till vardags kännetecknar Röjk.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…