Scott

“Inga genvägar”. Det är ledorden som driver Scotts produktutveckling framåt och försäkrar att ingenting lämnas åt slumpen. Deras skidglasögon, hjälmar, kläder, skydd och skor är alla ett resultat av hårt arbete och passion - ungefär på samma sätt som att dina största sportframgångar inte bara varit en ren tillfällighet. Med Scotts innovativa utrustning kan du därför våga utmana dina gränser och nå nya höjder - oavsett om din arena är i skidbacken, skogen eller löparspåret. 

Sortera på:

Produkter per sida:

345 kr 207 kr
1795 kr 1256 kr
1995 kr 1197 kr
1695 kr 1017 kr
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Skidstavar, hjälmar & skidglasögon från Scott


Scott grundades av Ed Scott i USA för över 60 år sedan och erbjuder idag ett brett utbud inom bland annat cykling, skidåkning och löpning. Deras första produkt på marknaden - avsmalnande skidstavar i aluminium - var innovativ vid dess lansering, då de inom skidsporten vid den tiden använde sig av bambu eller stål. Dessa skidstavar gav skidåkare en perfekt kombination av slitstyrka och lätt vikt, vilket satte Scott på kartan som ett kvalitativt varumärke på marknaden. Andra innovationer från Scott som är värda att nämnas är heldämpade terrängcyklar och en lättviktsram för triathlon-utövare.

Det var i mitten av 1990-talet som Scott började utöka sitt produktutbud från att bara erbjuda produkter inom cykling och skidåkning. De började med att tillverka kläder och utrustning för professionella utövare, vilket har varit en bra satsning som gett stor exponering. Nu erbjuder de produkter som träningskläder, ryggsäckar med vätskesystem och solglasögon, vilket alla aktiva människor kan få användning av - oavsett om du ska ut med mountainbiken eller joggar lugnt genom stan.  

På samma sätt som att dina största sportframgångar inte varit en ren tillfällighet, lämnas ingenting år slumpen när det kommer till Scotts utveckling av skidglasögon, hjälmar, kläder och skor. Produktutvecklingen styrs av mottot “inga genvägar” för att du ska känna dig trygg med din utrustning och våga utmana dina gränser - oavsett om du vill nå nya höjder i löparspåret, på mountainbiken eller i skidbacken. 

Populära varumärken

Laddar…