20% på kläder vid köp över 1500 kr!
Kod: CL20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-02-24.
 » 
Bogs

Bogs

Bogs är ett amerikanskt företag som tillverkar stövlar och rejäla skor för alla slags väder. Med Bogs kan man lita på att vara rätt klädd oavsett om det är kallt eller vått. För oss som lever i ett kallare och regnigare klimat är detta utomordentligt! Varumärket har både herrstorlekar, damstorlekar och barnstorlekar. Oavsett vem du är och vart du skall, kan du räkna med att det finns ett par Bogs att ta med dig.

Varumärket är inte bara aktiva i att tillverka stövlar och skor av bra kvalitet. De är även otroligt duktiga på att designa sina stövlar och skor på ett roligt och snyggt sätt. För den som vill sticka ut med snygg design utan att behöva tumma på funktionalitet, är detta någonting värt att titta närmare på. Naturligtvis förekommer också klassiska färger och stilar för de med en önskan om traditionella stövlar.

Sammantaget har varumärket över 40 års erfarenhet vilket lyser igenom i hela deras sortiment. Genom åren har de fått en rad goda vitsord och bland de som uttalar sig är hållbarheten betonad. Detta är stövlar som går att ha med sig under många år, förutsatt att man vårdar dessa riktigt. Detta är en positiv miljöaspekt då man eliminerar behovet av allt för stor konsumtion. Bogs kombinerar högteknologiska lösningar med smart och snygg design, högsta komfort och ett stort brett utbud. Detta gör att Bogs håller sig i toppen på listorna över populära gummistövlar i flertalet länder år efter år.

Bogs vd svarar på frågan gällande företagets motto med orden: ”Make better shoes every day. It´s a tough, never-ending pursuit".

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…