Utforska hela fjället på skidor!
Hitta allt för vårskidåkningen här
 » 
Littlelife

Littlelife

25 års erfarenhet och stort fokus på kvalitet, beskriver varumärket Littlelife. De tillverkar ryggsäckar med fokus på barnen. Alltifrån bärstolar, till resväskor för barnens egen packning. Detta är ett företag som lärt känna sin målgrupp och gått in för att tillgodose de unika behov som finns.

Littlelife har med 25 års erfarenhet i branschen lärt sig behoven hos unga familjer, och med Littlelifes bärstolar ökar möjligheten att komma ut till äventyr med sitt barn. Littlelife vill att föräldrar alltid ska kunna lita på Littlelifes höga kvalité, tåliga material, starka dragkedjor och säkerhetsremmar. Deras produkter har sedan starten utsatts för åtskilliga tester för att alltid erbjuda säkerhet och komfort till barn, och deras föräldrar. Varumärket tillverkar bärstolar för föräldrar som vill bära sitt barn på ryggen. Bärstolarna är stabila och sköna att använda, så väl för bäraren som för barnet. Sätet är anatomiskt format, för allra bästa komfort. Bärstolarna är utrustade med midjebälte samt vadderade rygg och axelpartier. Bärstolarna är också designade för att det ska vara enklast tänkbara hantering. De finns i flera färger och passar lika bra i skogen som inne i stan.

Kanske är det till förskolan som barnet första gången tar med sig en egen ryggsäck. Littlelife tillverkar många ryggsäckar anpassade för barn från 1 år och uppåt. Väskor som med stor fantasi och kreativ design kan efterlikna djur som kanin, humla, fisk, eller kanske sagofigur. Det finns också ryggsäckar i klassiska modeller. Även inför resan har Littlelife ett sortiment av väskor för barn. Väskorna är inte bara söta att se på, de är också praktiska och lätta, med rullande hjul på undersidan. Barnet kan inte bara vara med att packa sin väska, de har även möjlighet att själv dra den efter sig. Förutom väskor har företaget utformat förstahjälpen-kit till familjer, som gjorda för att ha tillgängligt i bilen, bära med sig i skogen eller ta med på resan. Förstahjälpen-kittet innehåller bl.a. sax, pincett och termometer, förband, plåster och antiseptiska servetter.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…