400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.
Snugpak

Snugpak

Sedan 1977 har Snugpak tagit fram snygga och praktiska väskor, sovsäckar, kläder samt utrustning för aktiva individer. Deras produkter kommer i otaliga färger och modeller för att kunna användas av de flesta. Bakom företaget är en engelsk djuphavsdykare som tillsammans med sin fru grundade Snugpak i mitten av det glada 70- talet vilket det är många som är tacksamma för! Från början ville man på Snugpak tillverka värmande plagg och sovsäckar åt sina amerikanska landsmän. Intresset innebar dock att man snart hade exporterat sina produkter till flera länder i världens alla tänkbara hörn. Det har blivit ett så erkänt märke internationellt att Snugpaks kläder och sovsäckar har börjat användas inom försvarsmakten. Detta till följd av mycket hög kvalitet och väl genomtänkt design. Under 2000- talet har det brittiska, numera världsomspännande, märket Snugpak vunnit ”The Queens Award for Enterprise in International Trade”. Man har även vunnit andra utmärkelser och priser så som exempelvis ”Best Sleeping Bag Innovation” 2011.

Det dröjde fram till år 1983 innan man lanserade de numera världskända sovsäckarna som sedan dess varit med på många resor och äventyr världen över. Både för korta dagsturer och längre försvarsinsatser utgör Snugpak en funktion som leverantör av kvalitet. Även om den initiala tillverkningen var begränsad, kan man idag köpa allt som behövs för utflykter och vandringar. Jackor, handdukar, vattensäkra block, tält och säkerhetsutrustning. Allt för att vi skall kunna röra oss i det fria.

Företaget är stolta över att vara en av de få nu aktiva sovsäck-tillverkarna i Europa och de värnar om att hålla fast vid sitt goda rykte! Här på Outdoorexperten finner du en rad produkter som alla förenklar dina vandringar, klättringar eller vildmarksturer.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…