Canada Goose

Canada Goose

Canada Goose är ett varumärke som de flesta av oss känner igen. Under flera år har det varit ett populärt märke i hela landet och är ännu ett av de mer omtalade. Canada Goose är ett varumärke som andas lyx och som är tätt förknippat med hög kvalitet! Detta är en av de främsta anledningarna till varför så många väjer att bära deras plagg.

Canada Goose grundades av Sam Trick i Toronto för snart 60 år sedan och de tillhandahåller några av världens mest uppskattade kläder. Det var grundarens svärsonen, David Reiss, som bestämde sig för att byta företagsnamn från tidigare ”Snow Goose" till ”Canada Goose". Ursprungslandet har ett klimat som hör till de kallaste i världen, vilket indikerar att man prioriterat värmehållning i sina plagg. Jackor från Canada Goose behåller värmen även under stränga minusgrader och är tillverkade för att hålla! Den tidlösa stilen gör att dessa jackor inte heller blir omoderna över tid.

Kvalitet är någonting som kännetecknar varor från Canada Goose och under tillverkningen genomgår jackorna 13 steg. Varje detalj inspekteras noga och kedjans sista steg innebär en noggrann och helt manuell kvalitetsgranskning för att ingenting skall ha förbisetts. Dess funktionalitet kontrolleras i fält för att säkerställa att allting fungerar. Den första jackan, Snow Mantra, testades vid temperaturer omkring - 70°C. Den kollektion som nu finns har inspirerats stort av föregångarens kombination av funktion och komfort.

Allt i sortimentet tillverkas i Canada och man är stolta över att kunna erbjuda kvalitet och fabriksvillkor i en prisvärd duo. Utöver jackor tillverkas nu också mössor och handskar. Allt med samma genuina kvalitet och dokumenterade styrka.

Laddar…