10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Brunton

-15%
/images/product/medium/26526.jpg
False
Kompass
/images/product/medium/26529.jpg
False
kompass
/images/product/medium/44126.jpg
False
Kompass
/images/product/medium/44125.jpg
False
Kikare

Brunton

Brunton är ett amerikanskt företag som grundades 1894 av D.W. Brunton som var en hängiven friluftsentusiast och geolog. Med huvudkontor i Riverton vid klippiga bergen, Wyoming, har man en perfekt inspirationsplats runt knuten. Friluftsutrustning gör sig allra bäst på platser som denna och i USA finns vacker natur att hämta inspiration ifrån för att skapa funktionella produkter för en aktiv tillvaro. Med produkter från Brunton kan man vara säker och trygg. Utbudet täcker in såväl kompasser som kikare och lampor. Därtill utrustning för att hålla elektronikprylar laddade under äventyret.

Brunton skapar sina produkter efter principen att det ska vara lätt att ha ett aktivt outdoor- och friluftsliv. Med Brunton behöver man inte ha särskild teknisk kunskap då deras utrustning är enkel att använda även för nybörjare. Brunton används av ett stort antal friluftsfantaster med vitt skilda intressen och med skilda geografiska områden som hemvist. Att varumärket används av så många, kan ha att göra med dess produktutbud som täcker in de flesta viktiga områden som jakt, vandring, camping och spännande äventyr.

Söker du efter kikare, kompass, mätutrustning eller någonting annat för ditt nästa äventyr, rekommenderar vi en studie i sortimentet från Brunton! Dessa är utformade för att förstärka alla naturupplevelser, och eliminera hinder. I och med en gedigen konstruktion och ett noggrant urval råvaror för tillverkning, är detta utrustning som klarar tuffa strapatser! Om du vill känna dig säker på att utrustningen håller även under svåra utmaningar, är detta ett bra märke. Hållbarhet är viktigt för Brunton och produkt-utvecklarna ser till att hela tiden driva fram de mest hållbara produkterna på marknaden. Bruntons garanti ”U-Proof Guarantee” förstärker garanten för kvalitet och skyddar användaren.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…