Graninge

Sortera på:

Produkter per sida:

Graninge

Graninge är ett känt varumärke och många naturälskare har ett par skor eller kängor härifrån. Detta namnkunniga märke har förgyllt svenskarnas vardag med sina kvalitetsskor ända sedan 1951. Deras produkter är sedan starten förknippade med hög kvalitet, bra passform och lång livstid. Sedan 1951 har det naturligtvis hänt mycket med varumärket. Nya modeller har kommit att ersätta äldre, men kvalitet och slitstarka material är i fokus. Graninge skor och kängor är speciellt framtagna för att passa outdoor, vandring, jakt och fiske.

Företaget tillverkar även arbetsskor som både är tåliga och slitstarka. Oavsett om man ska använda sina Graninge-kängor vid arbete eller fritid, kan man räkna med att de svarar upp till de krav man kan tänkas ha. Varumärket använder Vibram i slitsulan vilket innebär att man får bra grepp även vid hala och ojämna underlag. Kängorna passar därmed utmärkt för vistelse i skogen. Deras skor är speciellt framtagna för att passa krävande arbetsmiljöer och klimat. Detta innebär att man lagt fokus på hållfasthet och komfort. Att använda kängorna under långa vandringar förutsätter bekvämlighet för att inte belasta ligament, leder och muskler. Detta har man lyckats bra med! Deras sortiment arbetsskor har även utrustats med stålhätta, trampskydd och extra förstärkning runt hälen.

Graninge har många nöjda kunder och bland deras omdömen nämns ord som slitstarka, vattentäta, varma, lätta och ”bra för fjällvandringar och kortare promenader”. Vidare är det många kunder som omtalar kvaliteten i relation till priset och menar att Graninge håller hög kvalitet till ett överkomligt pris.

Populära varumärken

Laddar…