Mountain Hardwear
För nuvarande har vi inga produkter från den här tillverkaren.

Mountain Hardwear

Mountain Hardwear lanserade sin allra första parkas år 1994. Sedan dess har de gjort många friluftsmänniskor lyckliga genom att erbjuda det bästa inom outdoor-kläder. Mountain Hardwear grundades 1993 när ett flertal företag gick samman för att skapa ett större friluftslivs-baserat varumärke. Som synes var detta en mycket god idé då deras produkter är några av de bästa på marknaden idag. 2013 var det dags för 20-årsjubileum och de fortsätter ihärdigt att erbjuda kläder och utrustning i toppklass. 

Det behövs bra kläder för att man ska kunna prestera på topp och med Mountain Hardwear behöver man inte oroa sig för att kläderna ska komma i vägen för ens prestationer. Med Mountain Hardwear är det snarare tvärtom. Deras kläder gör att det blir lättare att prestera maximalt. Enligt Mountain Hardwear själva, är deras uppdrag att ”create performance apparel and equipment to empower outdoor athletes to live boldly”. Detta är exakt vad de flesta önskar av kvalitets-outdoorkläder. Mountain Hardwear skapar produkter som är till för att man så enkelt som möjligt ska kunna prestera bättre. 

Mountain Hardwear använder sig av både de bästa materialen och av den senaste tekniken. Av den anledningen kan Mountain Hardwear erbjuda kunden just det där lilla extra. Idag används deras produkter av ett stort antal äventyrare och med hög kvalitet dras allt fler till deras sortiment. 

För Mountain Hardwear är alla outdoor-atleter, oavsett vad man sysselsätter sig med när man är utomhus. Detta är något som de tar med sig in i filosofin kring hur de utvecklar sina produkter. Ända sedan starten har man sett till att skapa produkter som passar lika bra för en 8000 meters- klättring som för en trevlig fotvandring om en dag eller två. På Mountain Hardwear har man en vision om att öka människors mod vad gäller att ta sig iväg på äventyr. Detta märks tydligt i deras klädlinje. Deras sortiment följer denna filosofi genom att man hela tiden jagar frihetskänslor, oavsett väder och vind. 

Att söka nya utmaningar och sätt att uppleva världen på, är vad de vill bidra till med sin kollektion. Detta lyckas man med eftersom samtliga kläder är tåliga och lätta att bära, även när man håller på med extremsport av ett eller annat slag. 

Laddar…