20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.
Outdoor Research

/images/product/medium/35023.jpg
False
-22%
/images/product/medium/35024.jpg
False
Outdoor Research Rocky Mnt Low Gaiters
-32%
/images/product/medium/79198.jpg
Pewter
True
-16%
/images/product/medium/42594.jpg
False
-15%
/images/product/medium/79197.jpg
False
-32%
/images/product/medium/79200.jpg
False
-32%
/images/product/medium/79202.jpg
False
-33%
/images/product/medium/79199.jpg
False
-46%
/images/product/medium/65249.png
False
/images/product/medium/46229.jpg
False
Outdoor Research Bug Bivy, myggnätsbivy
/images/product/medium/79201.jpg
False

Outdoor Research

Outdoor Research är ett amerikanskt företag med bas i Seattle som tillverkar utrustning och kläder för outdoor-aktiviteter. Företaget grundades redan 1981 av äventyraren och tillika fysikern, Ron Gregg. Upprinnelsen till företaget var motgångarna på Glaciären vid Denali var utrustningen krånglade och omintetgjorde den planerade rutten. Efter två veckor i det fria stod det klart för Ron Gregg att han skulle hänge sig åt sin passion och ta fram utrustning som klarar utmaningen. Hans passion för natur och äventyr inspirerade honom att starta upp Outdoor Research. Sedan dess har företaget tillhandahållit högkvalitativa produkter anpassade för riktiga äventyr! Outdoor Research är idag ett känt, uppskattat och pålitligt varumärke som används av äventyrare världen över.

Outdoor Research utgår ifrån en tro på äventyret som en källa till insikt och medvetenhet. Genom att uppleva äventyr och strapatser blir vi klarsynta och starka! Kort sagt; om fler kommer ut i naturen blir världen bättre! För att bidra till äventyret som en tillgänglig och självklar del av vardagen, går man långt för att underlätta friluftslivet. En del i detta är att tillverka enkla och funktionella produkter som håller! Som ett av få företag i Outdoor-branschen erbjuder man evighetsgaranti. Om du vid något tillfälle känner att din utrustning från Outdoor Research fallerar, kan du skicka tillbaks denna för att ersättas med ny. Detta gäller oavsett om det gått en vecka eller flera år.

Företagets kärnverksamhet handlar om att vara innovativa och om att inspirera nybörjare såväl som proffs. Deras produktsortiment utmärker sig som mycket kvalitativa och pålitliga. Även i jämförelse med andra etablerade och erkända märken. Titta gärna på vårt utbud från Outdoor Research.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…