20% rabatt på löpning
Ange koden RUNNERS20.
Se villkor.
Kombi

-36%
/images/product/medium/71018.jpg
GreenCamo
True
-41%
/images/product/medium/76467.jpg
False
-25%
/images/product/medium/50933.jpg
BlackLurex
True
Kombi Spooky Womens Wg Mitt - En vattentät och varm tumhandske till dam från Kombi.
-41%
/images/product/medium/76466.jpg
False
-40%
/images/product/medium/65565.jpg
False
-36%
/images/product/medium/71019.jpg
GreenCamo
True
-25%
/images/product/medium/50927.jpg
False
Kombi Original Mens Mitt - En varm tumhandske till herr från Kombi.
-41%
/images/product/medium/76469.png
False
-35%
/images/product/medium/71015.png
False
-36%
/images/product/medium/50936.jpg
False
Kombi Timeless Mens Mitt - Varma tumhandskar till herr från Kombi.
-24%
/images/product/medium/76465.png
False
-25%
/images/product/medium/76468.png
False
-25%
/images/product/medium/76463.png
False
-30%
/images/product/medium/71017.jpg
False
/images/product/medium/71016.png
False

Kombi

Kombi har ett brett sortiment av främst handskar för olika slags väder och syften. Deras utbud består av allt ifrån funktionella vattenavvisande handskar till gulliga barnhandskar i form av djur, aliens eller liknande. Det är lätt att känna igen Kombis produkter på barn då de ser till att designa sina produkter på ett sätt som är svårt att ta fel på. Med produkter från detta varumärke är man garanterad både kul design och funktionella produkter som klarar av lite tuffare tag. Oavsett om det är en vuxen eller ett barn som bär Kombi, kan man räkna med att både komfort och funktion, design och pris får bästa betyg.

Varumärket har funnits med länge och har haft tid att inta en plats på marknaden som visar vägen för de nyare varumärkena. Detta främst i fråga om mode, utveckling och stil. Det är inte svårt att även i andra varumärken se influenser från Kombi. Företaget som är familjeägt grundades år 1911 och kallades då Gold Glove medan varumärket Kombi etablerades år 1961. Företaget drivs idag av fjärde generationen och har sin bas i Montreal, Kanada. Genom innovation och fantasifullhet har Kombi lyckats hålla sig kvar på marknaden och deras spännande design har gjort att både handskar och andra produkter blivit populära långt utanför Kanada.

Det är kul med ett varumärke som Kombi då deras kollektioner innehåller produkter till hela familjen. Med deras produkter är man garanterad en trevlig dag ute med familjen under de kallare månaderna då deras accessoarer är skapade för att hålla måttet även vid extrem kyla. Välkända skidåkare samarbetar med varumärket och personer som Jon Olsson, PK Hunder och Oscar Scherlin är bara några exempel. Det är alltid en trygghet för kunden när märket har samarbete med välkända idrottare då detta är som en garanti för att det är bra grejer då professionella idrottare endast vill ha det bästa av det bästa.

Kombi är bra på att kombinera mode, och spännande design med tekniska material. Det är alltid kul att se när detta lyckas och att man slipper välja mellan tekniskt bra material eller snygg design.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…