20% på skidkläder och underställ* | Kod: TIME2SKI
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara" & Norrøna. Dras från rek. pris. T.o.m. 19/1-2022.
 » 
Timbuk2

Timbuk2

Timbuk2 har tillverkat väskor sedan 1989 och produktkatalogen har växt sedan starten. Initialt var det skräddarsydda väskor som var i fokus. Nu inkluderas även resväskor och cykelväskor vilka säljs världen över. Företaget grundades av ett cykelbud vid namn Rob Honeycutt i San Fransisco. Målet var att tillverka väskor som var tillräckligt starka för att användas av cykelbud men som också var snygga nog för den bredare urbana kundkretsen.

Att skapa en produkt som går hem både bland professionella bärare och i vardagen är en utmaning. Timbuk2 är ett av de företag som antagit utmaningen och tagit den i mål! Deras kollektion finns att tillgå i stora delar av världen och kundkretsen växer stadigt. Kombinationen av funktion och design har bidragit till den stora marknad Timbuk2 jobbar emot. De som jobbar i företaget kommer från alla tänkbara kulturer, äventyr, sportinriktningar och ideal. Kort sagt speglas den breda kundgruppen i personalen på ett intressant sätt. Detta bidrar också till nya produktsatsningar, förbättringar och utvärderingsmöjligheter. Från början sydde Rob de flesta av väskorna på egen hand och i sitt hem men så småningom flyttades varumärket till en affär i San Fransisco. Vid denna tidpunkt i företagets historia anställdes även den första personen i Timbuk2. Ganska snabbt utvecklade Timbuk2 ett formulär för att kunder skulle kunna ”designa-sin-egen-väska”.

Väskor från Timbuk2 tillverkas för att man ska kunna ha dem hela livet och på Timbuk2 är man noggrann med att dra sitt strå till stacken vad gäller miljö. Både gällande material och återvinning av väskor.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…