PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser
Skyllermarks

/images/product/medium/73483.png
False
/images/product/medium/73486.png
False
/images/product/medium/73485.jpg
False
/images/product/medium/19627.jpg
False
Skyllermarks Ismätare
/images/product/medium/73482.png
False

Skyllermarks

Sedan mitten av 1980-talet har Skyllermarks varit ett av de stora namnen inom skridskor och därtill relaterad utrustning. De blev snabbt en av de stora inom långfärdsskridskor men har under åren breddat sitt utbud för att inkludera allt som rör isfärder och säkerhet på isen. Skridskor som fenomen har funnits med oss länge, men omständigheterna har ändrats stort under senare tid. Det har blivit ett ökat intresse för konstis, även om många föredrar att åka på skridskor i det fria ännu. Trots att det vintertid går att åka skridskor på många sjöar och vattendrag, är det än viktigare att kontrollera isens tjocklek. Skyllermarks erbjuder en rad produkter för säker åkning på isen och bland dessa finns ismätare, isdubbar, balanspikar och slipnings-utrustning. Därtill finns stadiga lättviktslinor för att kunna hjälpa den som trillat i vattnet.

Skyllermarks huvudprodukter, skridskorna, är kända för att ha mycket kvalitativt material i bladet. De kan slipas och användas i flera år utan att tappa i funktion. Skridskorna finns i alla storlekar och passar till både män, kvinnor och barn. Hur du åker är någonting som bör övervägas i valet av skridskor och övrig utrustning. Allt för att du skall få bästa förutsättningar att njuta av skridskoåkningen. När det kommer till vintersport är Skyllermarks kända för bra kvalitet och humana priser. Det är därför inte för intet som allt fler väljer deras varumärke i utbudet. När man väl vant sig vid ett par skridskor från Skyllermarks finns det inte många andra skridskor man vill använda.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…