10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Teva

-33%
/images/product/medium/74847.jpg
BlackBlack
True
-48%
/images/product/medium/68299.jpg
False
-48%
/images/product/medium/68298.jpg
False
-26%
/images/product/medium/74848.jpg
False
-33%
/images/product/medium/74852.jpg
False
-37%
/images/product/medium/41179.jpg
NorthAtlantic
True
-58%
/images/product/medium/61084.png
False
-48%
/images/product/medium/74850.jpg
False
-48%
/images/product/medium/61081.jpg
False

Teva

Tevas sportsandaler såg världens ljus första gången 1984 och det var en Grand Canyon- guide som kom på denna smarta lösning. Vad som låg bakom, och vad som fortfarande ligger bakom hela idén, är att alla ska kunna njuta av äventyrliga ögonblick i naturen. Just under 80- talet var det inte alls lika trendigt och ”inne” att vara hälsosam och ta hand om sin kropp som det är nu, men Tevas sandaler och skor blev snabbt en stor hit bland friluftsmänniskor. I Tevas sandaler och skor kan man äventyra hur mycket man vill med ett bra skydd för fötterna. Detta även i och kring vatten.

Från den första sandalen fram tills nu, har tekniken blivit bättre. Som bärare kan man känna sig helt fri i dessa sandaler och skor vilka är skapade för aktivitet snarare än passivitet. Sandalerna och skorna är uppbyggda på ett sätt som gör att varje ögonblick av varje äventyr innebär att ens fötter vilar bekvämt på jorden.

Tevas reklam riktar sig mycket till de yngre generationerna med skön relaxad stil. Upprullade jeans, tatueringar, läckra och moderna sockar i sandalerna, fräsch citymiljö och allmänt trendiga kids präglar bilderna vilket ger Teva en extra skjuts. Detta är sådant de flesta gärna vill bli förknippade med. De har valt att visa sina vandringssandaler i miljöer som för tankarna både till vandring och till stadsliv. Teva lyckas med bedriften att endast genom sina reklambilder visa att dessa sandaler är något du kan ha på dig hela tiden oavsett vad du gör eller var du är. Smart reklam för bra produkter, helt enkelt!

Teva är ett företag i ständig utveckling och man ser till att ta tillvara nya tekniska innovationer för att hela tiden förbättra utbudet. Teva är ett företag som inte bara stannar upp och nöjer sig med de produkter man har för tillfället, utan man ser istället till att erbjuda kunderna det bästa av det bästa!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…