Craft

En stor kärlek för sport och idrottande är vad som kännetecknar Craft och har gjort dem till ett av Sveriges största varumärken inom tekniska funktionskläder för alla typer av träning. Oavsett om det är löpning, cykling, skidåkning eller vandring som får ditt hjärta att klappa, ser Crafts träningskläder och underställ till att du håller dig torr och vid en behaglig kroppstemperatur under hela passets gång. 

Sortera på:

Produkter per sida:

556 kr 795 kr
122/128 134/140 146/152 158/164 110/116
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 10

Craft - Funktionella träningskläder för dam & herr

Sedan 1973 har Craft tillverkat tights, t-shirts, byxor, underställ och andra typer av kläder för både träningspass och tävlingar. Från start har deras mål varit att tillverka kläder för både dam och herr som håller kroppen torr och vid en behaglig kroppstemperatur, oavsett om det är varmt eller kallt utomhus. Kläderna hjälper dig att prestera optimalt, oavsett om du helst tillbringar din lediga tid med att vandra, cykla, åka skidor eller löpträna. 

Kunskapen som ligger bakom träningskläderna och underställen kommer från att Craft länge haft samarbeten med elitidrottare världen över. På så sätt har kläderna och dess funktion kunnat testas under arbetets gång, innan de finns tillgängliga att köpa i butik. Det är också därför som Craft idag är ett av Sveriges största varumärken på marknaden för träningskläder.

Craft arbetar aktivt med att hålla hög kvalité på sina produkter ser till att inte göra skada på vår miljö. Deras leverantörer måste alltid följa REACH-direktiven, vilket är en kemikalielagstiftning som syftar till att reglera materialens påverkan på miljön. De ser även till att kontinuerligt se över sina transporters miljöpåverkan och hitta nya, bättre alternativ där det finns möjlighet till förändring.

Populära varumärken

Laddar…