20% på kläder vid köp över 1500 kr!
Kod: CL20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-02-24.
 » 
Fladen

Fladen

Fladen Fishing är ett företag med ambitionen att göra ditt sportfiske så behagligt och spännande som möjligt. Fladen är ett svenskt företag som funnits sedan 1982 och man har med alla dessa år av erfarenhet kommit att bli ett av de främsta verksamheterna inom fiske. Fladen Fishing är bra på att inkludera nya framsteg och upptäckter i sortimentet. Ett företag att bevaka om man vill ha det senaste!

Det är ett stort antal fiskare världen över och detta driver utvecklingen snabbt framåt. Är du fiske-intresserad kan räkna med nya spännande uppfinningar och lösningar för varje år. Utbudet idag är extremt stort och det kan vara svårt att veta vad man ska välja om man inte redan är en van fiskare. Som tur är då finns det mycket bra information att ta del av. För att vara säker på att få hållfast utrustning är ett känt varumärke som Fladen värt att testa.

På Fladen arbetar man efter mottot ”Alla kan fiska” och detta visar de genom att erbjuder sina kunder en mängd olika slags produkter, både för amatörer och proffs. De säljer bl.a. produkter i kategorierna rullar, väskor, fodral, ryggsäckar, spön, trolling, spöhållare, flugfiske, vinterfiske, linor, krokar, tillbehör, beten, verktyg och håvar.

Vi erbjuder en hel del ur deras sortiment här i vår butik. Man kan köpa haspelrullar, röding blänke, fiskelina, flytoverall, vertikalpirk och mycket annat. Oavsett vad du ska ge sig ut på för spännande fisketurer kan du enkelt hitta vad du söker. Fladen flytoverall är en av bästsäljarna. Med en flytoverall kan man vara säker och trygg samtidigt som den ger bästa komfort och ohämmad rörlighet.

Fladen är ett företag som ser till att ta sitt ansvar för miljön vilket man kan se genom att de är medlemmar i BSCI (Business Social Compliance Initiative). BSCI är ett europeiskt affärsdrivet samarbete för företag som vill vara med och förbättra arbetsförhållandena i leverantörskedjan. På detta sätt har Fladen större möjlighet att påverka leverantörer och fabriker i rätt riktning vad gäller miljö och miljöpåverkan.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…