OluKai

Sortera på:

Produkter per sida:

OluKai

Varumärket OluKai grundades av människor vars ambition var att utforma skor vilka hyllar havet och alla havsnära kulturer. Med OluKai kom skor för alla som lever nära havet. Till de mer välkända skorna hör Nohea Mesh skor som har nät av mikrofiber för att på bästa sätt fungera även i väta. Företaget tillverkar även skor i nubuck skinn och andra material. De skor från OluKai som vi säljer här är tillverkade i nubuck-skinn eller mocka och passar utmärkt för vardagsanvändning.

Då OluKais grundidé var att skapa skor för en livsstil nära havet har man sitt säte i Aliso Viejo så att vattnet alltid finns intill. Detta för att påminna alla som arbetar på företaget om vad varumärket står för. Det underlättar för alla anställda i deras dagliga arbete, vilket ger bättre skor till kunderna.

Företaget går långt för att tillverka skor som inte bara är bekväma utan som också lever upp till kundernas krav i fråga om design. I syfte att främja en bra komfort har samtliga skomodeller från detta företag en anatomisk mellansula som ger stöd åt foten och som gör att foten hamnar rätt i skon. Detta är en av orsakerna till de goda vitsord som hörs om OluKai.

Dessa skor är funktionella för alla som lever och arbetar nära vatten. Av samma anledning är de även populära att ha med sig när man ska på semester nära havet. För de som vill investera i gedigna skor för ändamålet, är OluKai värda ett försök. Med skor ur denna havsorienterade kollektion har du garanterat hög kvalitet, och ett par skor som inte bara är vattentåliga. Det är tvärtom i vattnet de kommer till sin rätt!

Populära varumärken

Laddar…