20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.
24 Hour Meals

När du är ute och vandrar, cyklar eller fiskar och känner att energin börjar tryta, finns det alltid en frukost, lunch eller middag från 24 Hour Meals som återställer din fokus. Maten finns både som frystorkade måltider och mjukkonserver och ser till att ge dig rätt energi i rätt mängd - så att du kan fortsätta göra det du älskar mest.

24 Hour Meals - Frystorkad mat & mjukkonserver


24 Hour Meals frystorkade maträtter och mjukkonserver är utvecklade med våra svenska soldater i åtanke. Därför ger de rätt typ av energi i rätt mängd, för att du ska kunna behålla fokus vilken utmaning du än står inför. Det är också enkla att bära med sig och tillaga utomhus, så att du kan njuta av en god måltid vart du än befinner dig. En frukost, lunch eller middag från 24 Hour Meals ger dig alltid precis den mättnad och energi du behöver, oavsett om du ska vandra, cykla, fiska eller uppleva naturen med familjen. 

Eftersom maten från 24 Hour Meals är utvecklade med fokus på den svenska militären, erbjuder de både frystorkade måltider och mjukkonserver. De frystorkade måltiderna väger nästan ingenting i ryggsäcken och passar utmärkt för expeditioner då du har tillgång till färskt vatten. Mjukkonserverna går att äta precis som de är och är därför perfekta under omständigheter då tillgången på vatten kan vara osäker. 24 Hour Meals levererar bland annat stridsportioner till militärer i flera olika länder och dygnsportioner till katastrofområden och hjälparbetare. Med en lång hållbarhet på minst 36 månader, kan du med fördel hålla ett lager på måltiderna från 24 Hour Meals som en del i din krisberedskap. 

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…