20% rabatt på valfria skor!
Kod: SKO20 | *Ej Meindl & On. Från rek. pris t.o.m. 2021-03-10.
 » 
GoPro

GoPro

GoPro grundades 2002 av amerikanen Nick Woodman. GoPro tillverkar actionkameror när de är som bäst och detta varumärke är ett av de största, mest välkända, på marknaden. Deras kameror används flitigt av extremsportare, hobbyfilmare och amatörer. Den höga kvaliteten tillåter tuff hantering vilket går hand i hand med dess syfte.

Nick Woodman är surfare ut i fingerspetsarna och det var tack vare detta intresse han formade GoPro. Upprinnelsen var att han ville dokumentera vad han såg när han surfade i Australien. Det fanns ingen kamera som möjliggjorde vad han ville åstadkomma och här gick startskottet för vad som nu satt en ribba inom actionkameror. Nick Woodman startade ett företag som planade ut skillnaderna mellan amatörfotograf och professionella fotografer då han med sina kameror ger möjligheten att fånga de ögonblick vi upplever när vi själva är ute på äventyr. Att minska avståndet mellan proffs och amatörer var det som inspirerade till namnet ”GoPro”.

Att som vanlig amatör kunna fånga sin omvärld på det sätt som vi erbjuds med hjälp av GoPro är fantastiskt och priserna för att kunna ta del av detta är relativt låga jämfört med proffsalternativen. Att som ivrig amatör kunna ta bilder och spela in videos av hög kvalitet har blivit genomförbart just tack vare GoPro. Dessa kameror är naturligtvis vattentäta och byggda för att tåla allsköns äventyr. I vardagen innebär det att man inte behöver vara orolig för att en GoPro ska skadas i första taget. Helt oavsett vad för slags äventyr man tar med sig sin kamera ut på.

GoPro har massor av häftiga funktioner som bland annat innebär att man kan dyka med sin kamera eller spela in film under natten. De har pekskärm, inbyggd WiFi och Bluetooth. Sedan GoPro kommit ut på marknaden har den även börjat användas i flera yrken där man vill dokumentera verkliga upplevelser och händelser. Antingen som bevismaterial eller för information. Söker du en kamera som tål att hanteras vårdslöst och som ger bra bild är Go Pro för dig.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…