20% rabatt på ett helt köp* | Kod: EXPLORER
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-29.
 » 
Alla varumärkenJack Wolfskin
Jack Wolfskin

AT HOME OUTDOORS. När du är hemma kan du vara dig själv på riktigt, fri från krav och villkor från omvärlden. För Jack Wolfskin finns det bara en plats där denna frihetskänsla infinner sig på riktigt, och den platsen är ute i naturen. Med kläder, skor och utrustning från Jack Wolfskin håller du dig varm, torr och bekväm på vandringen, fisketuren eller skogspromenaden - så att du också kan njuta av känslan av att komma hem, vart du än är.

-30% Tresäsongssovsäck för damer
-20%
-20%
-30% Jack Wolfskin Trt Rail 40 - Resväska som går att bära som ryggsäck
-20%
-20%
-30% Jack Wolfskin Skyrocket II Dome, Tält för 2 personer
-20% Kupoltält för tre personer
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-30%
-40%
-40%
-40% Jack Wolfskin Canyon Cargo Shorts, Shorts
-40%
-40%
-40%
-50% Jack Wolfskin Activate Zip Away Pants W, vandringsbyxor för damer
-40%
-40%
-40%
-40%
-50% Jack Wolfskin Glen Canyon Parka M - Vattentät herrpacka
-50% Jack Wolfskin Kanuka Ridge Pants W, skalbyxor för damer
-50% Jack Wolfskin Lakeside Pants W, sommarbyxor för damer
-50% Jack Wolfskin Activate Zip Away Pants M, vandringsbyxor för herrar
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin är ett Tyskt varumärke som grundades 1981 i Frankfurt. 12 år senare slog de upp dörrarna till sin första egna affär i Heidelberg. Idag har Jack Wolfskin 928 affärer runt om i världen. Av dessa ligger 267 butiker i Europa. Jack Wolfskin anses vara ett av de största varumärkena inom outdoor-utrustning och deras engagemang för naturen färgar verksamheten. Företaget sammanfattar sin entusiasm ”at home outdoors” och syftar till den nära kopplingen till de vidsträckta landskap som omger oss. För att till fullo kunna känna sig som hemma i det fria, krävs bekväm och hållbar utrustning. Jack Wolfskin har tagit hjälp av tekniskt avancerade material för att nå ett imponerande resultat. Deras kläder och utrustning skall tåla håg belastning och tuffa väder.

EDS

Detta är bärkonstruktion när den är som bäst. Alla ryggsäckar och kroppsformer varierar stort. Med EDS blir upplevelsen ändå ergonomisk och bekväm. Vikten fördelas jämnt och även vid trekking i berg hindrar EDS packningen från att röra sig i sidled. EDS är enkel att justera för att passa både situation och kropp. Enligt företaget är detta även skonsamt för axlar och nacke.

Real Dome

Detta är en smart innovation som kraftigt förenklar tältning i naturen. Jack Wolfskin har valt att använda tältpinnar i olika dimensioner och därtill förändrat konstruktionen av kupoltälten i deras sortiment. Med Real Dome har tältet en upprätt vinkel och tar mindre markyta i anspråk. Detta innebär också maximalt utrymme invändigt. Tälten är enkla att resa och håller sig väl även i hård vind.

Varumärket har satt upp som mål att motivera så många som möjligt att ha ett aktivt outdoor- och friluftsliv. Samtliga produkter utgår därför ifrån devisen att det ska kännas som hemma även när man är ute på äventyr. Jack Wolfskin tillverkar produkter som passar för alla situationer. I deras breda sortiment finns allt ifrån sovsäckar till väskor, kläder och tält.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…