Alla varumärkenJack Wolfskin
Jack Wolfskin

AT HOME OUTDOORS. När du är hemma kan du vara dig själv på riktigt, fri från krav och villkor från omvärlden. För Jack Wolfskin finns det bara en plats där denna frihetskänsla infinner sig på riktigt, och den platsen är ute i naturen. Med kläder, skor och utrustning från Jack Wolfskin håller du dig varm, torr och bekväm på vandringen, fisketuren eller skogspromenaden - så att du också kan njuta av känslan av att komma hem, vart du än är.

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin är ett Tyskt varumärke som grundades 1981 i Frankfurt. 12 år senare slog de upp dörrarna till sin första egna affär i Heidelberg. Idag har Jack Wolfskin 928 affärer runt om i världen. Av dessa ligger 267 butiker i Europa. Jack Wolfskin anses vara ett av de största varumärkena inom outdoor-utrustning och deras engagemang för naturen färgar verksamheten. Företaget sammanfattar sin entusiasm ”at home outdoors” och syftar till den nära kopplingen till de vidsträckta landskap som omger oss. För att till fullo kunna känna sig som hemma i det fria, krävs bekväm och hållbar utrustning. Jack Wolfskin har tagit hjälp av tekniskt avancerade material för att nå ett imponerande resultat. Deras kläder och utrustning skall tåla håg belastning och tuffa väder.

EDS

Detta är bärkonstruktion när den är som bäst. Alla ryggsäckar och kroppsformer varierar stort. Med EDS blir upplevelsen ändå ergonomisk och bekväm. Vikten fördelas jämnt och även vid trekking i berg hindrar EDS packningen från att röra sig i sidled. EDS är enkel att justera för att passa både situation och kropp. Enligt företaget är detta även skonsamt för axlar och nacke.

Real Dome

Detta är en smart innovation som kraftigt förenklar tältning i naturen. Jack Wolfskin har valt att använda tältpinnar i olika dimensioner och därtill förändrat konstruktionen av kupoltälten i deras sortiment. Med Real Dome har tältet en upprätt vinkel och tar mindre markyta i anspråk. Detta innebär också maximalt utrymme invändigt. Tälten är enkla att resa och håller sig väl även i hård vind.

Varumärket har satt upp som mål att motivera så många som möjligt att ha ett aktivt outdoor- och friluftsliv. Samtliga produkter utgår därför ifrån devisen att det ska kännas som hemma även när man är ute på äventyr. Jack Wolfskin tillverkar produkter som passar för alla situationer. I deras breda sortiment finns allt ifrån sovsäckar till väskor, kläder och tält.

Populära varumärken

Laddar…