2XU

2XU

2XU är det perfekta märket för alla som vill hålla sig på topp! Deras kläder är utformade för optimal komfort och låter dig prestera ditt bästa. Signifikant för 2XU är de kompressionsplagg som gjort företaget vida känt. Alla material är genomtänkta och har bra egenskaper vad gäller komfort såväl som funktion. Kläder från 2XU efterfrågas av atleter inom ett flertal discipliner och kundgruppen ökar i takt med att nya material blir tillgängliga. Formgivarna på 2XU arbetar tillsammans med forskare, experter, atleter och idrottstränare för att ständigt kunna erbjuda det bästa av det bästa. Genom dessa aktiva samarbeten genomgår deras produkter kontinuerlig granskning och utformas efter verklig träning.

Innovation utgör en grundstomme i 2XU och företaget ligger bakom ett antal material som fått stort genombrott i branschen. Prototyp-tråd och funktionstyger utvärderas regelbundet för att kunna erbjuda företagets kunder det senaste. I arbetet för innovation inom träningskläder, anlitas väverier och leverantörer från hela världen. Allt för att du skall kunna klä dig rätt och överträffa alla tidigare prestationer.

Hos 2XU gör man stor skillnad på kläder för vardagsanvändning och kläder för träning. Tyg och sömmar behöver klara mycket stor belastning utan att ge vika. Undermålig design eller överilad tillverkning innebär kort hållfasthet vilket är någonting man på 2XU vill komma bort ifrån. Istället utgår man från sin erfarenhet och en rad tester för att hitta vilka områden på kroppen som behöver starkare tyg och sömmar. Sammantaget är kläder från 2XU utmärkt för de som vill använda sina träningskläder ofta! Vad du än gör under träningen vinner du på bra kompressionskläder vilka håller över tid.

Laddar…