Maxa rabatten!
10% extra rabatt på redan sänkta priser* | Kod: XMAS10
25% rabatt på ordinarie priser* | Kod: XMAS25
Lacrosse

Lacrosse

Lacrosse grundades 1897 och har sedan dess tillverkat gummistövlar av allra högsta kvalitet. Med ett par stövlar från Lacrosse är man i säkra händer oavsett om man ska använda stövlarna vid jakt, arbete, outdooräventyr eller bara för att gå en promenad med hunden. Företaget har i mer än hundra år varit förknippade med kvalitet och funktion. Deras kängor och stövlar håller dig varm och torr vinter som höst. Samtliga produkter har extra stötdämpning vilket bidrar till en bekväm känsla även under lång tids användning.

Lacrosse tillverkar stövlar både för kvinnor, män och barn. I och med detta har de blivit ett varumärke som ofta används av hela familjen. Att kunna lita på att skorna håller måttet är viktigt framförallt för de som ofta vistas i skogen. Därför är ett par Lacrosse självklart för såväl skogsarbetare som frilufts-intresserade. Söker du kvalitet och hållfasthet är detta ett bra val som står sig i flera år.

Tiden då gummistövlar kom i homogen form är förbi. Nu finns alla tänkbara stilar, färger och design att välja bland. Lacrosse tillverkar både höga och låga gummistövlar så att man kan välja den sort som passar ens egen smak bäst. Många väljer att ha ett par av varje för olika aktiviteter, väder och årstider.

Designen på Lacrosse stövlar är känd för att lyckas kombinera det klassiska med de senaste trenderna på ett sätt som gör att deras stövlar alltid är lika aktuella. Detta oavsett om de köptes förra säsongen eller denna. Deras kollektioner överraskar med härliga färger och mönster!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…