Dakine

Sortera på:

Produkter per sida:

Dakine

Dakine är ett varumärke med sina rötter på Maui. Dakine betyder ”det bästa” och företaget tillhandahåller några av de bästa av väskor man kan finna! Som en av de ledande väsktillverkarna på marknaden har de lyckats kombinera design, funktion och oöverträffad kvalitet på ett sätt som tilltalar kunder internationellt såväl som på bakgården.

Företaget är ingen nykomling på marknaden utan har funnits i över 25 år. Väskorna från Dakine håller absolut toppklass i formgivningsarbetet har de tagit inspiration från en rad stilar och modeinriktningar. Oavsett om man brinner för streetfashion eller extremsport, kan man hitta produkter som tilltalar och som lever upp till förväntningarna. Kollektionen från Dakine är i mångt och mycket lika diverserad som inspirationen de hämtar. I utbudet finns sportväskor, ryggsäckar, resväskor och andra traditionella alternativ.

Inhandlar man väskor för friluftsäventyr kan man med fördel titta på vattentäta alternativ i kollektionen från Dakine. De många praktiska funktionerna ger bäraren frihet att anpassa väskan efter behov och situation. - Någonting som är eftertraktat hos många som vistas i naturen. För äventyr bör även deras ryggsäckar omnämnas. Deras ryggsäckar med reglerbara axelremmar kan justeras med enkelhet för att ge rätt belastning för kroppen. Under en vandring är det viktigt att kunna anpassa ryggsäcken utifrån vikt och de kläder man har för dagen. Med hjälp av deras bärsystem sitter ryggsäcken lika bra på en tung jacka som under varmare årstider med tunna kläder. Här finns en hel del av väskorna från Dakine och vi hoppas att ni finner er nästa favorit.

Populära varumärken

Laddar…