Maxa rabatten!
10% extra rabatt på redan sänkta priser* | Kod: XMAS10
25% rabatt på ordinarie priser* | Kod: XMAS25
The North Face

Orden “Never Stop Exploring™” har sedan starten på 60-talet ekat som en välbekant melodi genom hela varumärket som är The North Face. Orden talar inte bara om deras egen passion för sport och friluftsliv, utan vittnar även om en önskan att du aldrig ska kompromissa om äventyren du brinner för. Tack vare deras mångsidiga kläder, funktionella ryggsäckar och mysiga sovsäckar, är The North Face idag känt bland klättrare, löpare, vandrare och äventyrare världen över. Med bästa passform, funktion och design hittar du alltid precis vad du behöver för att erövra din nästa utmaning.

-37%
-34%
-30%
-37%
-53%
-30%
-37%
-37%
-28%
-55% Dunväst för herrar
-48%
-20%
-37%
-48%
-37%
-46% The North Face Powderflo Pant - Skalbyxor till skidåkning för herrar
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2 The North Face är ett av världens största varumärken för friluftsutrustning och friluftskläder.

The North Face startade 1966 i Kalifornien i USA, då två friluftsentusiaster öppnade en butik med utrustning för klättring och vandring. Några år senare började de tillverka egna kläder och sedan dess har The North Face vuxit till att bli en av de största inom området.

I sortimentet från The North Face så finner du ett gediget utbud av kläder och utrustning, från vandringskängor och skaljackor, till tält och sovsäckar.

Handlar du kläder eller utrustning från The North Face så kan du du förvänta dig högpresterande och hållbara produkter av värdsklass, dom är framtagna av ett företag som vågar tänja på gränserna inom innovation och nyteknik. Dom passar lika bra på en expedition som i vardagslivet. Miljötänk ligger The Nort Face varmt om hjärtat och genomsyrar alla led i utveckling och produktion. Man arbetar ständigt med hållbarhet och ansvartagende för miljön i fokus. 


Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…