Nemo

Sortera på:

Produkter per sida:

Nemo

Nemo är ett företag som funnits sedan 2002 och startades av Cam Brensinger i Nashua, New Hampshire. Till en början var huvudinriktningen lätta tält med luftkanaler istället för tältpinnar. Tälten från Nemo har vunnit ett flertal priser för sin funktionalitet och design. Bland annat strax efter starten när de år 2005 tilldelades ISPO BrandNEW Award för mest innovativa outdoor-produkt. Detta blev genombrottet för Nemo som snabbt expanderade verksamheten.

Idag tillverkar Nemo även annan utrustning. Däribland sovsäckar och liggunderlag. Nemo har gjort sig ett namn genom att alltid tillverka högkvalitativ utrustning vilken underlättar för såväl friluftsentusiaster som för äventyrare. Genomgående är produktlinjen lätt och minimalistisk vilket tilltalar de med begränsat förvaringsutrymme som vandrare eller skidåkare. Detta har även resulterat i utmärkelser som Backpackers Editor’s Choice och Best in Show, Gear Junkie. 2010 hade företaget 20 tältmodeller till försäljning. Dessutom 4 liggunderlag och 1 kudde. Under åren som gått har exportmarknaden blivit allt större och Japan nämns som en av de större inköparna av friluftsutrustning.

Få varumärken har vågat ta steget till att helt och hållet frångå traditionen till förmån för egna innovationer. Detta gör Nemo till en aktör som är värd sin uppmärksamhet! Outdoorexperten har ett flertal produkter i sitt sortiment för dig som vill prova vad innovativt friluftsliv innebär.

Populära varumärken

Laddar…