20% rabatt på träningskläder & löparskor* | Kod: SWEAT20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norrøna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 9/10-2022.
Clif

Clif skapar bars och gels som fyller på äventyret inom dig med rätt sorts energi. Oavsett om du ska ge dig ut på en vandring, svischa ner för skidbacken eller tävla i ett lopp, är Clif bars framtagna med omsorgsfullt utvalda ingredienser - så att du får i dig allt du behöver för att få en riktig energiskjuts fram till ditt nästa mål. 

Clif - Bars, gels & energitillskott

Under en lång - eller snarare en väldigt lång - cykeltur på ca 28 kilometer, blev det till slut svårt för cyklisten Gary Erickson att trycka i sig ännu en oaptitlig energibar. Hans lösning? Gör ett godare alternativ! Året var 1990 då denna så kallade “uppenbarelse-tur” ägde rum, och bara två år senare fanns den första Clif Baren till försäljning. Varumärkesnamnet Clif inspirerades av Garys far, Clifford, som redan från barnsben introducerade Gary till ett liv fyllt av äventyr i naturen. Sedan 2003 har Clif satsat på att skapa ett hållbart produktionssystem genom att välja ekologiska livsmedel till sina bars. Det är inte bara bättre för miljön, utan även nyttigare för dig. 

CLIF BAR® 
Detta är Clif:s första energibar som inte bara smakar gott, utan även innehåller näringsrika, ekologiska ingredienser som ger dig rätt sorts energi när du vill prestera på topp. Består mestadels av havre. 

CLIF® SHOT®
Clif:s gels är framtagna för att ge dig snabb energi under både tävling och träning. De innehåller 90% ekologiska ingredienser och har en flytande konsistens som gör att du kan svälja det enkelt för en snabb energikick. 

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…