20% rabatt på ett köp
KOD: DEAL20
Se villkor.
Ulvang

-45%
/images/product/medium/66337.jpg
False
/images/product/medium/76983.jpg
False
-32%
/images/product/medium/76980.jpg
False
/images/product/medium/73802.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76982.jpg
BlackCharcoalMelange
True
-20%
/images/product/medium/78164.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76978.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76979.jpg
False
/images/product/medium/71906.jpg
False
-32%
/images/product/medium/76981.jpg
False

Ulvang

Ulvang är (vilket företagsnamnet antyder) ett varumärke med koppling till den olympiska mästaren Vegar Ulvang. Ulvang var med i skapandet av företaget och hjälpte till att ta fram de produkter man nu kan finna i deras sortiment. Produkterna är därför testade av proffs redan innan de kommit ut på marknaden. Kläderna från Ulvang är utformade för att underlätta aktiviteter i skog och natur. För den som behöver friluftskläder eller träningskläder vilka håller över tid, är detta ett varumärke att utforska vidare.

Det tog ett tag innan varumärket Ulvang sågs hos butiker utanför hemlandet Norge, men nu har Sverige börjat saluföra de kvalitativa kläderna. De flesta av produkterna tillverkas i merinoull från Australien och Nya Zeeland. Merinoull har kommit att bli ett mycket välkänt och uppskattat material som används i såväl vardagskläder som träning. De unika fördelarna med ull har uppmärksammats av en rad varumärken, däribland Ulvang.

Till fördelarna med merinoull hör att fibrerna är antibakteriella och eliminerar dålig lukt. - Någonting som drabbar de flesta träningskläder. Vidare är ull ett av de material som värmer lika bra torrt som fuktigt! I kombination med dess tendens att transportera bort fukt, är det ett material som inte kan överträffas! Bland de mer populära produkterna från Ulvang kan man finna t-shirts, långkalsonger, långärmade tröjor med eller utan polokrage, boxershorts, sockor av olika slag och rejäla stickade tröjor för vinteråret.

Ulvang tillverkar kläder för alla åldrar och såväl vuxna som barn uppskattar dessa kläder. Ullen är mjuk och den kliar inte ens vid direkt hudkontakt vilket varit en viktig faktor. Merinoull i flera av de olika klädlager som rekommenderas ger en bra rörlighet och värmeisolering även under längre skidturer.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…