Gregory

På resan, fjällvandringen eller på väg till jobbet. En pålitlig ryggsäck följer dig genom livet, i jakten på balans mellan drömmar och vardagsliv. Gregorys mål är att se till att du som har äventyrsandan, viljan och drivet, även har en ryggsäck eller väska med allt du behöver för att nå dit du vill. På Gregorys kontor i Salt Lake City, Utah, är de nämligen precis likadana som du, med samma önskan om att ständigt hitta tillbaka till äventyret mellan stress, familjeliv, arbete och skola. Så vart du än är på väg – känn dig trygg med din utrustning från Gregory, som aldrig kommer nöja sig med något alldagligt eller sluta sträva efter nya upplevelser.

Sortera på:

Produkter per sida:

Gregory

Som vi alla vet är ryggsäcken en av de viktigaste delarna av utrustningen när man är ute på äventyr. Har man en dålig ryggsäck eller dåliga kängor blir äventyret snabbt påfrestande och obekvämt. Gregory tillverkar ryggsäckar som är gjorda för att bäras länge utan att skada rygg eller axlar. Internationellt har de fått stor uppmärksamhet och på senare år har intresset för deras ryggsäckar även nått Sverige. Företaget närmar sig nu 40 år i branschen och har med sina välkända ryggsäckar underlättat vandringar för åtskilliga äventyrare.

Gregory är ett företag brinner för friluftsliv och naturupplevelser. Redan från start, 1977, var deras ambition att berika tillvaron för deras kunder. Som pionjärer inom tekniskt avancerade ryggsäckar har de jagat nya insikter som implementerats i deras redan omtalade produkter.

Företaget har blivit föregångare på en rad områden och har under sina år tagit fram en uppsjö tekniska system vilka underlättar för äventyrare världen över. Vid sidan av dessa tekniska landvinningar har de också tillverkat ryggsäckar för vardagen. Är du intresserad av kvalitativa ryggsäckar för alla situationer är Gregory värda att testa. Till de mer innovativa aspekterna av företaget hör dessa unika egenskaper:

Response A3 Suspension Detta bärsystem är nog det mest komfortabla som går att hitta! Bärremmarna kan, helt oberoende, röra sig och anpassa sig helt efter bäraren. Vidare är lättviktsramen och de många bärpunkterna anpassningsbara för att justera vikten. Under långa och svåra terrängvandringar kan Response A3 Suspension bidra till ökad uthållighet och mindre obehag.

Fusion Flex Pro Suspension Bär vägen till alpina trakter är detta rätt val. Bärremmarna anpassar sig efter kroppen utan att behöva justeras och med detta smarta bärsystem hålls packningen på plats även vid tung vikt och hög belastning. Valet av material utgår från fuktiga och snötäckt natur vilket innebär hög fukttålighet.

Trailflex Suspension För den som behöver stabilitet utan att dra på sig för mycket vikt, är detta ett utmärkt val. Designen utgår ifrån andra klassiker i sortimentet och har lättviktsram samt anpassning för män och kvinnor. En robust teknik som ger samma effekt som äldre och tyngre alternativ dock utan att addera stor vikt.

Populära varumärken

Laddar…