25% rabatt på jackor & byxor
KOD: JP25
Se villkor.
Carson

/images/product/medium/26692.jpg
False
Carson Scope Armor Neoprene
-17%
/images/product/medium/42554.jpg
False
Kikare
-25%
/images/product/medium/26688.jpg
False
Kikare
-33%
/images/product/medium/26689.jpg
False
Kikare
/images/product/medium/42553.jpg
False
Kikare
-17%
/images/product/medium/32876.jpg
False
Carson VP-042, 10 x 42 mm
/images/product/medium/42551.jpg
False
Kikare
-29%
/images/product/medium/32877.jpg
False
kikare
-16%
/images/product/medium/42548.jpg
False
Kikare
/images/product/medium/42547.jpg
False
Linsrengörare för kameror och kikare
/images/product/medium/26694.jpg
False
Carson Mirrorless Lens Cleaner
-16%
/images/product/medium/42552.jpg
False
Kikare
-29%
/images/product/medium/32878.jpg
False
kikare
-29%
/images/product/medium/37579.jpg
False
kikare
/images/product/medium/42549.jpg
False
Avståndsmätare

Carson

Carson Optical grundades år 1990 av Richard Cameron. Sedan starten har Carson tillverkat diverse praktiska kikare, linsrengörare och den alltid lika populära Carson AdventurePak. Detta set innehåller allt som kan behövas när man är ute i naturen: en kompakt 5 x 30 mm kikare, en ficklampa, en handkompass och en kombinerad visselpipa/termometer. Idag säljer Carson kikare, teleskop, mikroskop, förstoringsglas och delar till avancerad fotografering. Dock är kikare den huvudsakliga varugruppen som gjort Carson kända. Kikare från Carson är både funktionella, enkla att hantera och i stilren praktisk design. Detta har gjort kikarna till favoriter hos många friluftsentusiaster.

Sortimentet från Carson har växt stadigt och allt som är relaterat till kikare, kompasser och kikarsikten finns i deras repertoar. De flesta av produkterna från Carson är kompatibla med de övriga och utgör tillsammans en mycket väl fungerande helhet. Oavsett om man vill köpa en vanlig kikare eller en mer avancerad som passar för mörkerseende, finns kikare från Carson som kommer att uppfylla dina krav.

Carson Mini Aura Night Vision är ett exempel på mörkerkikare från Carson. Den låter dig se upp till 25 meter i totalt mörker och har ett synfält på 19 grader. Denna kikare är helt och hållet digital, kompakt och lättviktig som så många andra av Carsons produkter. Företaget har en uttalad ambition att tillverka bra och prisvärd utrustning som kan vara tillgänglig för de allra flesta! Sett till deras utbredning på en internationell marknad, har de nått en bra bit på vägen!

I USA, som är platsen för huvudkontoret, är Carson marknadsledande inom försäljning av förstoringsglas. Carson är även ett av de ledande företagen vad gäller att förse marknaden med kikare av olika slag. I USA har man fått mycket bra publicitet genom magasin som Outside Magazine, Popular Mechanics, Wire Magazine och Field and Stream och produktlinjen hyllas för sina högkvalitativa produkter som alla är mycket prisvärda.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…