20% rabatt på ett köp
KOD: DEAL20
Se villkor.
Abu Garcia

-34%
/images/product/medium/73910.jpg
False
-45%
/images/product/medium/30507.jpg
False
Abu Garcia Abulon Top 2x100m Blue
-37%
/images/product/medium/68500.jpg
RedHead
True
-52%
/images/product/medium/68502.jpg
False
-33%
/images/product/medium/68503.jpg
Pike
True

Abu Garcia

Abu Garcia är ett svenskt företag som tillverkar sportfiskeutrustning. Huvudkontoret ligger i Svängsta vid Mörrumsån i Karlshamns kommun. Företaget har funnits sedan 1921 då grundaren Carl-August Borgström grundade AB Urfabriken (ABU). I början av företagets historia var det fickur, väckarklockor och telefonkontroll-ur som tillverkades. 1934 när sonen Göte Borgström tog över, gick man över till att producera taxametrar istället. Inom några år hade Göte Borgström utformat världens minsta taxameter. Samma år började andra världskriget och företaget gjorde ytterligare ett lappkast. Till följd av den svåra tid som kom, beslutade man sig för att fokusera på spinnrullar för sportfiske. Mitt under kriget år 1941 lanserades den första spinnrullen som gick under namnet Record. Sedan dess har företaget valt att fortsätta inom sportfiskeutrustning. Idag är Abu Garcia en del av Pure Fishing som är världens största företag i sportfiskebranschen.

Bland sportfiskare anses Abu Garcia vara ett av de varumärken som levererar några av de mest högkvalitativa produkterna inom sportfiske. Den långa erfarenheten och stora kompetensen i verksamheten är grunden i deras tillverkning och resultatet är enastående bra! Produkterna från Abu Garcia är hållbara och pålitliga. I en sport som fiske är utrustningen avgörande för resultatet. De som inte vill ta risker väljer ofta Abu Garcia och Outdoorexperten har en bred kollektion från detta kända företag.

Abu Garcia är ett av de varumärken som hela tiden jobbar med förfining och innovation. Ett flertal spinnrullar har fått större utmärkelser, Abu Garcia Revo MGXtreme LH. I egenskap av känd tillverkare inom fiskeutrustning, och med den stora auktoritet de fått, har de kunnat bidra till utvecklingen inom sportfiske. I dagsläget är de synonyma med hög standard och sätter kursen för en hel del i sin huvudsakliga bransch!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…