20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.
Salming

-41%
/images/product/medium/76496.jpg
False
-25%
/images/product/medium/76497.jpg
False
-31%
/images/product/medium/61268.jpg
False
-27%
/images/product/medium/61267.jpg
False
-58%
/images/product/medium/61266.jpg
False

Salming

Salming grundades av hockeylegenden Börje Salming på 90-talet, med målet att skapa de allra skönaste underkläderna för idrottsmän. Idag har Salming, med stor framgång, breddat sitt utbud till att även innefatta produkter inom ishockey, innebandy, handboll, squash och löpning. Börje Salming föddes 1951 i byn Salmi utanför Kiruna, strax öster om Torne Träsk. Börje växte upp med ett starkt hjärta för hockey och kom med tiden att bli en av de största hockeyspelarna genom tiderna. När karriären ännu var på topp grundade Börje Salming ett eget klädmärke som fick namnet Salming. Utvecklingen samt det ökade sortimentet inom Salming, har lett till mycket god uppmärksamhet och positiv respons av både återförsäljare, slutkonsumenter och i media. Exempelvis nominerades Salming av tidningen Sportfack, som är en ledande tidning inom sportbranschen, till årets svenska varumärke. Sportfack lyfter bland annat fram det breddade utbudet och att Salming nu även erbjuder löparskor.

Skor hör till ett senare utvecklingsområde som Salming valt att fokusera på och bemästra. I produktionen finns bland annat trailskor som passar för en mängd olika underlag, med god passform samt perfekt grepp mot marken. Då skon är utvecklad för att kunna användas både i vått och torrt är den idealisk för orienterare. Företaget har också löparskor för långdistans och hårda underlag som asfalt. Låg vikt, bra markkontakt och mjuk känsla är återkommande teman i Salmings skodesign både för män och kvinnor. Löparjackor, shorts, tights, byxor, tröjor och sportunderkläder för löparen finns i alla versioner och stilar. Inte sällan i färgstarka och moderna snitt, eller svarta med grafiska detaljer. Börje Salmings status som sportlegend har satt sin prägel i Salmings kollektioner. I det breda utbudet finns en kvalité och en design som inspirerar människor till ett aktivt liv.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…