Exped

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Visar sida 1 av 6

Exped

Sedan 1997 har Exped tillverkat utrustning för outdoorentusiaster. Affärsidén har varit enkel – tillverkning av produkter som underlättar livet för friluftsmänniskor. I deras sortiment finns allt ifrån tält till sovsäckar och liggunderlag. Genomgående av mycket hög kvalitet! Förutom att välja kvalitativa och bra material har man också tillgodosett behovet av funktionalitet.

Exped har vunnit många priser för sina produkter genom åren, vilket bidragit till deras kändisskap i branschen. Allt fler använder Exped-produkter under vandringar och utbudet ökar stadigt. En av deras mer kända produkter lanserades år 2000 och kallades WB down bags. Det är världens första vattentäta sovsäck vilken blev en stor succé som sålt bra genom åren. År 2002 kom DownMat ut på marknaden. Detta innebar ytterligare framgång då liggunderlaget var kompakt, lätt, bekvämt och varmt. I och med sin låga vikt har detta liggunderlag varit ett förstahandsval för många vandrare. Ett flertal expeditioner har testat detta liggunderlag i fält och säkerställt att den håller vid tufft slitage.

Några ord som beskriver Exped och deras produkter är robust, tålig, slitstark och komfortabel. Oavsett val av produkt kan man räkna med hög kvalitet och snygg design. Flera av produkterna i sortimentet är vattentäta och anpassade för de många utmaningar som följer under en vandring. Såväl drybags som sovsäckar är också anpassade för kräva minimalt utrymme i packningen. I jakten på väl genomtänkta produkter för friluftsliv är Exped ett varumärke att räkna med både idag och i framtiden.

Populära varumärken

Laddar…