20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 
Therm-a-rest

År 1971 grundades Therm-A-Rest på en dröm om att kunna bädda för en ännu mysigare och bekvämare natt under stjärnorna. Denna dröm växte sig större och snart påbörjades tillverkningen av produkter som maximerar återhämtningen efter långa dagar i bergen. Så småningom uppfann Therm-A-Rest världens första självuppblåsande liggunderlag och är än idag i framkant när det kommer till innovativa lösningar för sovkomfort. Oavsett väder, temperatur och behov, kan du lita på att de sköna liggunderlagen och sovsäckarna från Therm-A-Rest förhöjer din naturupplevelse och säkerställer god sömnkvalité – vart du än befinner dig.

-15%
-15%
-19%
-18%
-19%
-20%
-20%
-16%
-15%
-17%
-19%
-19%
-18%
-20%
-20%
-19%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Therm-a-Rest

Therm-a-Rest grundades av flygingenjörer och tillika backpackers. Idén till företaget kom på 1970-talet och varumärket har sedan dess sålt massor av produkter världen över. Deras sortiment finns i många länder, däribland Sverige. Therm-a-Rest revolutionerade friluftsvärlden när de tog fram bekväma och lätthanterliga liggunderlag för outdoorintresserade. Dessa produkter är anpassade för vandring och är både lätta och smidiga. Allt för att tillgodose behovet av komfort utan att kräva packutrymme eller tillföra oönskade kilovikter.

Den första Therm-a-Rest som togs fram var ett själv-uppblåsbart liggunderlag. Detta var det första i kategorin och blev snabbt populärt. Ett trettiotal år senare så gick Therm-a-Rest ihop med företaget MSR och sedan dess har man varit ett av de ledande företagen som tillverkar vildmarksutrustning. Numera är det inte bara liggunderlag man kan införskaffa från Therm-a-Rest, utan även tillbehör som kuddar och resetäcken. Alla deras produkter håller samma höga kvalitet och man kan vara säker på att få bra komfort även utomhus.

Nu har världen kunnat ta del av Therm-a-Rest och deras innovativa produkter i mer än fyrtio år. Samtidigt ökar intresset för deras produkter än idag. Det är få friluftspersoner som inte är bekanta med Therm-a-Rest och man kan utan svårighet säga att detta företag toppat listorna över populära produkter ända sedan starten. Therm-a-Rest har vunnit många priser och utmärkelser genom åren. De har bland annat blivit utsedda till en av de tre främsta utvecklarna av friluftsprodukter genom tiderna av Backpacker Magazine och deras läsare.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…