Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Härkila

Härkila började som en farm i Västergötland där familjen var duktiga jägare. Över tid utvecklades ett företag som sålde både kött och pälsverk. Under det tidiga 1950- talet öppnades ytterligare en verksamhetsgren som kennel. Nästa steg i utvecklingen för Härkilas farm blev kläder som passar för jakt. Härkila erbjuder både kläder och skor, väskor och andra tillbehör. Deras produkter håller högsta kvalitet och är anpassade för verkliga situationer. I och med tillverkarnas eget intresse för jakt, testas alla produkter noggrant innan de når butikerna.

Dessa kläder utvecklas för att kunna stå emot både värme, kyla, vind, regn och snö. Som jägarsläkt är väder inte någonting som kan hindra jakten. De kläder som nu säljs har förbättrats stegvis och är bekväma samtidigt som de är ljudlösa vid rörelse. För den som vill investera i hållbara och välgjorda kläder är detta varumärke värt att prova! På Härkila kombineras passionen för naturen med kunskapen om jakt.

Att förbättra befintliga kollektioner är någonting som blivit vanligt i branschen. Även Härkila har tagit fram funktioner och egenskaper som underlättar den påfrestning en jakttur innebär. Bland de många innovationer företaget tagit fram är deras H-vent-teknik och Body-mapping-system erkända för att ge stora fördelar samt bidra till ökad komfort. För att kunden skall känna sig säker på sitt köp erbjuder varumärket garanti i 5 år. Detta gäller yttermaterial samt fabrikationsfel i de flesta klädserier. Skulle kläder gå sönder ersätts eller repareras detta. En unik garanti vad gäller högteknologiska material och funktionsfibrer.

Populära varumärken

Laddar…