Halva priset på allt från Nordfjell!
Utforska utbudet och fynda här
 » 
Under Armour

Under Armour

Under Armour är ett perfekt namn för ett märke som tillverkar funktionella kläder att ha närmast kroppen. Varumärket är känt som ett av de främsta namnen i sin genre. Har man deras kläder under träning eller äventyr, kan man räkna med att hålla temperaturen även under kalla dagar. Att hitta bra och funktionella underkläder är inte alltid det lättaste, men det kommer fler och fler varumärken som ser till att fylla marknaden. Detta tar alla aktiva personer tacksamt emot! Det sker mycket inom teknologi och innovationer för att människor i farten ska kunna ha det bekvämt under träningen. Det kommer ständigt nya material och fibrer. Håll utkik för Under Armour för att hitta det nyaste.

Under Armour grundades under 1990- talet av en före detta amerikansk fotbollsspelare. Anledningen till att han startade upp företaget var för att han själv märkt behovet av kläder som kunde hålla temperaturen under en hel match. Det som var match för honom är för många av oss andra en joggingtur, ett friluftsäventyr eller kanske bara en snabb promenad med hunden. Oavsett hur aktiviteten ser ut är det alltid behagligt med kläder som kan hålla rätt temperatur.

Under Armour är ledande inom att ta fram material som klarar både extremer vad gäller kyla och värme. Deras kläder används både av proffs och av vanliga motionärer eller fritidsäventyrare. Det som startade med en T-shirt, som blev mycket omtalad, kom att utvecklas till det vi ser idag vilket är ett mycket brett utbud av diverse praktiska och funktionella kläder. Kläderna från Under Armour leder bort fukt snarare än att absorbera den och detta gör att kläderna blir mycket bekväma oavsett hur mycket man svettas när man motionerar. Har man Under Armour kan man variera ytterplagg fritt.

Under Armour har ett kärnsortiment som består av T-shirts, sport behå och kalsonger, men de har även väskor, jackor och annat i sitt sortiment om man vill rusta sig ordentligt i deras produkter. Oavsett om du ska löpträna, cykla, spela fotboll, bandy eller hockey, gå långa promenader eller vinterfiska kan du räkna stort med att hålla dig varm i Under Armour.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…