20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 
Myran

Myran

Myrspinnaren såg dagens ljus 1948. Det var i Simlångsdalen Paul Johansson lämnade in sitt patent på denna numera klassiska spinnare och sedan dess har det tillverkats en stor mängd spinnare under detta namn. Det är inte en överdrift att säga att alla svenska fiskeintresserade någon gång har använt sig av en spinnare från Myran. Skulle det vara så att man missat att använda sig av Myran har man någonting kvar att uppleva! Dessa produkter är väl beprövade och de är populära bland både unga och gamla, nybörjare och mer professionella fiskare. Varumärket är helt enkelt ett litet stycke svensk fiskehistoria som fortsätter skrivas än idag.

Myran är kända långt utanför landets gränser och det har kommit rapporter både från Japan och från Ryssland om fångst av fisk där man använt sig av Myran. Bland fiskare är de ett pålitligt varumärke som hör samman med gediget hantverk, stor erfarenhet, hög kvalitet och smart design. Denna kombination gör att få känner besvikelse när de kommer hem efter fisket.

Produkterna från Myran är utöver det vanliga med enorma fångstegenskaper och oavsett vilken sort man väljer så kan man vara säker på att man valt en produkt som kommer att tillföra endast positiva saker när man är ute och fiskar.

Myran finns i en hel mängd olika sorter där några exempel på de mest populära produkterna är Myran Wipp, Myran Akka, Myran Toni-Z, Myran Panter, Myran Lilla My och Myrspinnaren. Detta är endast exempel och det finns ytterligare sorter att välja mellan. Om man vill lära känna några olika spinnare från Myran samtidigt finns kit att införskaffa. Här säljer vi exempelvis en ask med Myran Mira, Myran Toni och Myran Panter till ett mycket förmånligt pris.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…