10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Kamasan

-51%
/images/product/medium/41623.jpg
5Lb0.165Mm2.25Kg
False
Lina till tafsmaterial
-69%
/images/product/medium/33553.jpg
False
Kamasan Jiggkrok

Kamasan

Kamasan är kända på flera håll i världen för sina fiskekrokar som är av högsta kvalitet. Fiskekrokarna används flitigt och de främsta är bland annat Kamasan Aberdeen Short Shank, Kamasan Eyed Whisker Barb och Kamasan Wide Gape Specialist. Dessa krokar är prisvärda och av mycket bra kvalitet. Vill du ha krokar som utstår stor belastning är Kamsan ett varumärke att överväga.

Med krokar från Kamasan kan man fiska både större rovfisk och mindre sorter. Deras krokar passar för både majs- och pastabeten, för lövmask, maggots och mygglarver. Kamasan Wide Gape Specialist är en metkrok som visat sig effektiv vid regnbågsmete vilket engagerar en stor del fiskare i norden. Med ett stort utbud och en alltid lika hög kvalitet på sina krokar har Kamasan kommit att utmärka sig på marknaden. Det finns en krok för alla och man kan utan tvekan köpa på sig ett flertal krokar på en gång.

Kamasan är snabba med att använda den teknologi som finns tillhands och de har stor utvecklingshistorik. I takt med att det kommer nya och starka material, är chansen stor att dessa också finns i krokarna från detta namnkunniga varumärke inom fiske. Vissa av deras krokar är korrosionsbehandlade för att de ska passa för havsfiske och detta är bara ett exempel på hur deras produkter alltid är anpassade efter det fiske som deras krokar är tänkta till.

Med krokar från Kamasan får man säkra krokar som är pålitliga och som passar stora tunga fiskar. De finns i olika storlekar så att man enkelt kan hitta den krok som passar en själv bäst. Oberoende av vad för slags fisk man hoppas på är Kamasan krokar redo att hjälp till.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…