Salter

Sortera på:

Produkter per sida:

Salter

Salter är en brittisk tillverkare av diverse vågar och de är kända i många länder för sina precisa vågar av högsta kvalitet. Oavsett om man är ute efter en köksvåg, badrumsvåg, body analyzer eller en liten och smidig fickvåg, levererar Salter bra och högkvalitativa sådana. De har ett brett utbud och har varit aktiva ända sedan 1760. Därmed har de varit med om stora förändringar från analogt till digitalt. Som vanligt är dessa traditionella märken ofta föregångare vad gäller funktion och kvalitet.

Att satsa på kvalitet oavsett vad det gäller här i livet är alltid att föredra och med Salter kan man förena högsta kvalitet med ett bra pris. En av de storsäljare som nu finns i sortimentet ät Salter Samson. Någonting som utmärker denna pjäs är dess noggrannhet. En version som klarar upp till 5 kg, har en noggrannhet om 25 gram! De större motsvarigheter som hanterar vikt upp till 20 kg, har en exakthet som är ner till 100 gram. Vad som ofta avgör kvalitetsfaktorn hos en våg är huruvida den är exakt mellan produkter i samma serie, och ifall den är konsekvent i resultaten. Salter är kända för att klara dessa tester i praktiken.

Här på Outdoorexperten kan du välja mellan att köpa Salter Little Samson 10 kg, Salter Little Samson 3 kg och Salter Little Samson 6 kg. Oavsett vilken av dessa som passar just dig och dina behov kan du räkna med att få exakthet och precision i din våg.

Salter Little Samson är perfekt att använda när man är ute på fisketur eller något annat spännande äventyr där en våg kan vara behändigt.

Populära varumärken

Laddar…