20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.
Blue Fox

Blue Fox

Blue Fox är ett varumärke att lita på när det kommer till att fånga fisk! Företaget själva säger att de vill tillhandahålla produkter som gör att alla fiskehistorier, där man använt sig av deras produkter, får ett bra slut. Med en utgångspunkt som handlar om att ge sina kunder lyckliga fiskestunder, är det inte svårt att förstå varför deras produkter kommit att bli så populära bland fiskare. Ett lyckligt slut på fisketuren med fisk att ha med sig hem, är en av de främsta önskningarna när allt kommer omkring.

Varumärket tillhandahåller produkter av högsta kvalitet och man behöver inte oroa sig för att fiskedragen skall innebära några tråkiga överraskningar vad gäller form, funktion och användning. Dessa fiskedrag blir man bästa kompis med efter första användningen! Dessa fiskedrag har under en tid varit stilbildare med sitt rika utbud. Oavsett vad för fiske du brinner för, kan du räkna med att hitta vad du söker.

Här hos oss på Outdoorexperten kan man välja mellan en mängd olika fiskedrag från Blue Fox och de är alla tillverkade i lockande färgkombinationer. Att få napp med hjälp av dessa drag är bara en fråga om ”när”. Bland de fiskedrag vi erbjuder kan bland annat Blue Fox Akka Blänke nämnas. Förutom denna publikfriare finns också klassiker som Arctic Charmer, Bergmans Prisma, Inkoo, Esox, Lucious Long och Möresilda.

Bland dessa fiskedrag från Blue Fox så hittar du sådana som är anpassade efter havsöringsfiske, rödings- och öringsfiske, gäddfiske och mycket annat. Beroende av vad du vill fiska och vilken metod du föredrar, kan du ringa in vilka drag som är bäst lämpade att bistå dig under fisket!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…