20% rabatt på valfria skor!
Kod: SKO20 | *Ej Meindl & On. Från rek. pris t.o.m. 2021-03-10.
 » 
Salmo

-25% Salmo Slider Floating 36g

Salmo

Salmo är en av fiskevärldens framgångshistorier. Detta företag har ända sedan starten tillhandahållit bra och pålitliga fiskedrag som används av många fiskare. Företaget grundades i Polen av Peter Piskorski och Rado Zaworski. De gick på samma college och tog examen i biologi för 15 år sedan. Både Peter och Rado har haft ett brinnande intresse för att fiska ända sedan barnsben. Deras intresse och kunskap ledde fram till att de började tillverka fiskedrag. De började sedan sälja sina fiskedrag och deras företag har hamnat på listorna över toppsäljare.

Bland professionella fiskare och i fiskemagasin hör, ser och läser man ständigt kommentarer omkring Salmo. Trots att varumärket redan producerar fiskedrag i toppklass arbetar de ständigt med att förbättra sina produkter. Detta innebär att marknaden alltid kan räkna med att Salmo finns när man behöver bra och prisvärda fiskedrag med sig ut på fisketuren.

Salmo tillverkar välgjorda fiskedrag som både lockar till sig fisken och som är vackra att titta på. Man märker att det finns ett stort fiskeintresse och en stor kärlek till sporten fiske bakom dessa fiskedrag och de är behagliga och enkla att använda. Deras fiskedrag finns i flera versioner som gör att de passar för många olika slags fiske. Salmo Bullhead Floating är effektivt både i små, snabba, strömmar och i större sjöar. Salmo Fatso Floating och Salmo Floating Sinking är anpassade för större fisk och man kan räkna med att få med sig både gös och gädda hem. Salmo hornet Floating är ett av de populära fiskedragen från Salmo och just denna sort kommer i en mängd färgkombinationer för att passa olika fiskesituationer.

Här kan man även köpa Salmo Ice Lider som är ett multifunktionellt pimpelspö med en öppen spolkonstruktion och med ett bra och greppvänligt handtag i neopren.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…