Mustad

Sortera på:

Produkter per sida:

Mustad

Mustad har tillverkat högkvalitativa fiskekrokar ända sedan år 1877. Produktionen av fiskekrokar startade i norska Gjövik under ledning av Hans Mustad och Ole Mustad. Ole Mustad var svärson till Hans Skikkelstad som grundade företaget redan 1832. På den tiden var det dock produktion av metalltråd för staket och spikar som företaget sysslade med.

Mustad tillverkar förutom fiskekrokar också fiskelinor och kläder anpassade för fiske. Idag är Mustad ett stort varumärke inom fiskeutrustning och de har ett stort utbud fiskeutrustning. Varumärket är känt för att tillverka pålitliga produkter av högsta kvalitet och så har det varit ända sedan de började ta sig fram inom denna bransch. Mustad är ett världsvant varumärke som obehindrat tar sig fram på den internationella marknaden och som får nya fans vart än det kommer.

De har genom åren imponerat med sina produkter och företagets kunskap visar sig i all den fiskeutrustning som bär deras signatur. Med krokar som passar för en imponerande mängd olika slags fiske och med snart 150 års erfarenhet av att tillverka fiskekrokar, har de etablerat sin position på marknaden. Mustad uppfyller alla de krav man tänkas ställa på sin fiskeutrustning och att ha med sig deras produkter ut på fisketuren ger ofta bra fiskelycka. Även inom fiske har frågan om material blivit allt viktigare. Med nya materialegenskaper kan man snabbt se bredare användningsområden och lägre slitage.

Vad är det då som utmärker Mustad? Jo kombinationen av erfarenhet, val av material, smart design, en öppenhet för nya idéer och intresset för fiske. Söker du bra kvalitet har detta varumärke krokar för de allra flesta tillfällen och det ska mycket till om man inte kan hitta det man söker.

Populära varumärken

Laddar…