Sortera på:

Produkter per sida:

BFT

BFT står för Big Fish Tackle och med deras fiskeredskap kan man hantera alla sorters fisk oavsett storlek. Varumärket har byggt sitt rykte genom att hålla exceptionell kvalitet och hållfasthet i sina produkter. BFT har funnits sedan 1992 och företaget är ledande inom rovfiskeutrustning i Skandinavien. De levererar bra och prisvärda produkter som gör att fisket blir roligare! Deras fiskeutrustning används både av fritidsfiskare och av proffs i diverse vatten och situationer.

Personerna bakom BFT har ett brinnande intresse för fiske och har själva testat produkterna innan de kommer ut till försäljning. Då verksamheten drivs av entusiaster kan man förlita sig på att en rad vanliga utmaningar och problem redan hanterats. BFT har distributörer runt om i Europa och deras produkter är uppskattade bland många som fiskar. Man kan hitta deras fiskeredskap bland annat i Norge, Frankrike, Danmark, Finland och Nederländerna. Produkterna som distribueras avser alla delar av fisket. Rullar, spön, fiskeset, predatorväskor, håvar, predator care, verktyg, tillbehör, beteslås, tafsar, predatorkläder, trollingtillbehör och solglasögon.

En av deras storsäljare är betesboxar med generöst lagringsutrymme. De är av mycket bra kvalitet och tillverkas för att vara enkla att hantera med en hand. Dessa boxar tillverkas i tålig plast som tål hård hantering och slitage.

Varumärket har produkter som både är tåliga och prisvänliga. Då fiske är en aktivitet som lätt innebär vissa kostnader, är det uppskattat med ett kvalitetsmärke som valt att göra utrustning tillgänglig för ett bra pris. Detta utan att tumma på formspråk, design funktion eller kvalitet. Välkommen att titta på vårt utbud BFT produkter!

Populära varumärken

Laddar…