20% på kläder vid köp över 1500 kr!
Kod: CL20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-02-24.
 » 
Spike-it

Spike-It

Spike-It grundades år 1993 och har sedan dess tillhandahållit olika slags färg för att färga sina egna fiskedrag och beten. Fenomenet har växt stort de senaste åren och många färgar själva istället för att köpa färdiga drag och beten. Det är både kul och enkelt att göra sina egna drag och med bra färg som sitter länge, kan man ta med sig sina favoriter på många fisketurer. Spike-It har produkter av väldigt hög kvalitet och med deras färg kan man enkelt få bra resultat.

Spike-It tillverkar inte bara bra och hållbara färger utan har även patent på ett flertal doftfärger. Doftande färg gör att man lockar till sig fisken på ett mer effektivt sätt och om man har sett till att färga sina beten och drag på bra sätt, går det att öka sina förutsättningar. Spike–It Scent Markers är en storsäljande produkt från detta varumärke färgpennor med vitlöksdoft (Spike-It Scent Marker Garlic) är riktigt bra att ha med sig ut på fisketuren då både färgerna och doften attraherar fisk. I synnerhet rovfisk nappar gärna på vitlök.

Med Spike-It färgpennor kan du enkelt skräddarsy ditt eget gummibete och kombinera färg och doft på ett bra sätt. Förutom garlic erbjuds dofter som crawfish, stinkum och crawlic som är en kombination av vitlök och kräftdoft. Oavsett vad du vill hitta på vad gäller målning av egna beten och drag, finns det någonting som passar bland Spike-Its produkter. När du testat och väl börjat används deras produkter är det svårt att tänka sig fiske utan dem.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…