Alla varumärkenStrike Wire
Strike Wire

Sortera på:

Produkter per sida:

Strike Wire

Strike Wire är produkter från det alltid lika populära och pålitliga CWC. Sedan 1992 har CWC försett fiskare med förstklassiga produkter inom fiske och de är idag ledande distributörer av redskap för predatorfiske i Skandinavien. De arbetar kontinuerligt med att ta fram nya produkter och förser marknaden med specialprodukter av högsta kvalitet.

CWC står för Catch With Care och är ”Skapat för fiskare, av fiskare”. Fiskeredskap som tas fram utifrån användares önskemål och utvärderingar är alltid de redskap som ger bäst resultat. Detta kan vara en av anledningarna till att CWC rönt sådan framgång under senare år. Strike Wire kommer i en rad former och stilar. Såväl flätlinor som nylonlinor och tafsmaterial finns i deras sortiment. För att ge bästa möjliga förutsättningar för proffsfiske har fiskelinor från Strike Wire olika egenskaper och sammansättning. Deras flätlinor finns i Multi Color X8, Extreme, Ice Braid, Pred8or X8, Red Strike, Vertical och Vertical Braid. Vertical och Vertical Braid är avsedd för vertikalfiske och Multi Color X8 fungerar bättre vid havsfiske.

Nylonlinorna från Strike Wire är omtalade för sin höga brottstyrka. Hard Core Mono utmärker sig tydligt och har alla de egenskaper en laxtrollare kräver. Söker du en mycket slitstark fiskelina är detta ett alternativ att utforska. Denna fungerar utmärkt både trollingfiske och landfiske efter lax.

Tafs-materialet från Strike Wire har en kärna av Dyneema eller fluorcarbon. Dyneema- fibern är en polyethylenfiber som är hela 15 gånger starkare än vanligt stål räknat till dess vikt. Fluorcarbon är en lite hårdare variant av nylonlina och lämpar sig för tuffare fiske. Linan blir i princip genomskinlig i vattnet vilket underlättar fångst av skyggare fiskar.

Populära varumärken

Laddar…